|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
ktoś odchudza się ze mna?
Hej, mam 15 lat, 158 cm wzrostu i ważę 72 kg (Dużo wiem!) odchudzałam się już wcześniej, ale straciłam motywację i kg przybyło więcej niż miałam na samym początku... Staram się jeść rozsądnie ale wiadomo tu w sklepie coś kusi, tam jakieś urodziny i nie wypada odmówić ciastka. Mam zamiar wziąć się za siebie
Ktoś jest ze mną?![]() Może macie dla mnie jakieś rady?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ktoś odchudza się ze mna?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=682562&page=2 zapraszamy do Nas
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
również zapraszam do nas, nazwa myląca ale zmienimy ją niedługo
Jest nas kilka sympatycznych dziewczyn ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=678423 |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie! Szukałam na necie artykułów na temat diety Dukana i dlatego trafiłam tutaj
Dziś postanowiłam odchudzić się. Za chwilę zrobi się ciepło a moje ciuszki są za małe. Wręcz zmuszona jestem do utraty wagi. Ważę 70 kg przy wzroście 160 cm to jest ok 20 kg za dużo. Wiem że tyle nie zrzucę od razu ale z jakieś 10 przydało by się. Moja stała waga to było ok 50 kg maxsymalnie 55. Później po pewnych przejściach życiowych zaczęłam strasznie tyć no niestety tak reaguję na stres. Plusem jest to że też dość szybko chudnę. Także 1 dzień mam za sobą. Trzymam za siebie i innych kciuki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

Ktoś jest ze mną?

-59-58
-57-56