|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Codzienne upięcia "na szybkiego"
Cześć dziewczyny. Chciałam was zapytać o to jak łatwo, szybko i efektownie spiąć włosy na co dzień? Nie mam kompletnie pomysłów jak spinać włosy do szkoły, na szybkie wyjścia na miasto itd. Przeszukiwała forum ale znajdywałam same skomplikowane upięcia, a mnie chodzi o szybkie i efektowne ujarzmienie kosmyków
![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Codzienne upięcia "na szybkiego"
A jaką długość mają Twoje włosy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Lekko za ramiona cieniowane od góry.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jeju ale przecież mówie, że to wątek o szybkich upięciach na codzień, a tam są same gotowe fryzury bez wytłumaczenia, dwie lekcje czy trzy które mi nie pasują i ogółem nic mi ten wątek nie daje.
![]() |
#6 |
Moderator
|
Takie watki juz byly,gdybys wyszukala wyszukiwarce znalazlabys a nie zakladala niepotrzebne watki.Filmiki sa na youtube,z roznymi upieciami krok po kroku.Proponuje zapoznac sie zasadami na tym forum...
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ok, skoro nikt nie chce mi pomóc to można zamknąć. Mimo to przypominam, że wątku o codziennych szybkich upięciach NIE MA.
![]()
![]() |
#8 |
Moderator
|
Wiec wklejam
![]() ![]() Kucyk/koński ogon - wątek zbiorczy Dziewczyny opisuja jak zrobic takie upiecie. Fryzury Krok po Kroku-wątek zbiorczy fryzury krok po kroku http://www.prece.jp/hair/index.shtml duzo upiec jest na tej stronie jak samemu zrobic.Klikasz na linki ktore sa znaki zapytania. http://www.wizaz.pl/images/centrum_w...ryzurki_part2/ http://www.wizaz.pl/images/centrum_w...ryzurki_part1/ ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, jesteś kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
|
Do uslug
![]() ![]() ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Okk, wybacz, nie miałam czasu, jeszcze ten dół..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A ja myślę, że to dobry pomysł na wątek. Także szukam ciekawych SZYBKICH upięć , krok po kroku. A wszędzie są tylko zdjęcia lub ogólne opisy ;/... Mam nadzieję, że ktoś nam pomoże ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Witam . Zobacz tutaj , nie wszystkie na szybko ale są świetne http://allforgirls.yeeti.com/ , niżej jest filmik jak zrobić kokardkę z tyłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.