|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Co myslicie o tej sukience i bizuterii? x
Na wstepie chcialabym odrazu powiedziec ze razem z narzeczonym postanowilismy ze nasz slub bedzie skromny a za to my sobie pojedziemy na super miesiac miodowy
![]() Krotko o mnie, w dzien slubu bede miec 21 lat i dla mnie sukienka ktora wybralam na slub mysle ze odzwierciedla moja osobowosc i styl ubierania idealnie ![]() Sama nie wiem jednak czy ja zamowic czy poprosic krawcowa zeby mi taka uczyla, i sukienki moich drochien ![]() A wiec, sukienka: http://www.weddingdresseslove.net/br...-teracina.html I bizuteria: http://www.hsamuel.co.uk/webstore/d/...ant+boxed+set/ Nie lubie zbyt duzych i takich 'swiecocych' sukien slubnych wiec ta wydaje mi sie dla mnie idealna ![]() Z gory dziekuje za odpowiedzi x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co myslicie o tej sukience i bizuterii? x
ładna sukienka ale jako, ze skromna to naszyjnik mogłby byc troszke większy zeby nie bylo goło i zalezy od fryzury ale kolczyki chyba wiszące ;-)
swoją drogą zazdroszcze Ci slubiku ![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
suknie poprostu cudo
![]() ![]() a bizu wydaje mi sie ze bedzie ok bo juz jakas ozdoba jest na sukni wiec bedzie skromnie ale bosko ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
sukienka jest idealna
![]() ja bym dała może jakiś bardziej widoczny naszyjnik, ale kolczyki supcio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Suknia piękna, sama wybrałam w podobnym stylu. Również na co dzień preferuję minimalistyczny styl, nie wyobrażałam sobie siebie w szerokiej, ozdobnej sukni ślubnej, od początku wiedziałam, że wybiorę coś prostego. Ja do tej sukni widziałabym duże wiszące kolczyki, np. coś takiego http://www.etsy.com/listing/86461055...at3_gallery_14 a na szyję już nic, wystarczy ta ozdoba na sukni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładna suknia
![]() Myslę jednak, że zbyt delikatna biżuteria może nie być dobrym wyborem - również pomyślałam o wiszących kolczykach, może coś z markazytami? http://www.bazarek.pl/produkt/174801...owane-925.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie zapominajmy, że na sukni jest dość duża ozdoba i dodatkowo duży naszyjnik, lub bardziej rzucający się w oczy może przytłoczyć całość. W ogóle na Twoim miejscu zrezygnowałabym z naszyjnika i postawiła na dłuższe kolczyki. Co będziesz robić z włosami? Zostawiasz rozpuszczone, jakieś upięcie?
Piękna ta suknia ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziekuje wszystkim baaaardzo za opinie! Co do wlosow..mam nadzieje ze mi podrosna do slubu DUUUZO (jak narazie dlugosc tak troszke poza ramiona ale slub dopiero w czerwcu przyszlego roku
![]() ![]() Co do bizuterii, wlasnie chodzilo mi o to zeby kolczyki nie byly az tak dlugie bo mam zamiar zeby moje druchne mialy wlosy spiete i wtedy one bede mialy dluzsze kolczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tez się zgadzam co do kolczyków - mogą być długie proste np. z krysztalkami, aby były lekkie ![]() zrezygnowałabym z wisiorka jeśli chcesz się wyróżnić może piękna broszka we włosy - taka spinka - chyba, ze będziesz miała welon albo kapelusz ![]() do prostej sukni w sam raz - lub toczek z woalką tak czy siak do każdej opcji pasują długie kolczyki ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.