| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-09-15, 23:18 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: (; 
				 | Sklepy internetowe gdzie można kupić ciuchy z najnowszej i starszej kolekcji NIKE?

Jak w tytule Interesują mnie strony gdzie mogę kupić ciuchy NIKE z zeszłorocznej kolekcji jak i z najnowszej  albo chociaż z jednej   | 
|     |   | 
|  2007-09-16, 09:03 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: ... ... ... 
				 | 

Dot.: Sklepy internetowe gdzie można kupić ciuchy z najnowszej i starszej kolekcji NI

Gam na bank napadłaś, że tyle zakupów planujesz?   z nike, ri, ny  . A tak poważnie to podrzucam Tobie dwa linki (nie wiem czy są starsze kolekcje) : http://www.centersport.pl/?idk=2 http://www.maxsportonline.com/ 
				__________________ Carpe diem NIE dla dyktatury PiS. Nie jestem Polakiem drugiego sortu. Żaden Polak nie jest. Nie dla ustaw w nocy, nie dla polityki autorytarnej. | 
|     |   | 
|  2007-09-16, 10:06 | #3 | 
				 | 

Dot.: Sklepy internetowe gdzie można kupić ciuchy z najnowszej i starszej kolekcji NI

hehe (; to jest zakup priorytetwy  zaczeły się treningi a ja jestem goła i wesoła  tamto raczej interesuje mnie czy jest w sklepach a to potrzebuję ;P mam kilka upatrzonych rzeczy ale niestety bez ich dokłądnych nazw :[ więc czeka mnie żmudne szukanie a w sklepie już chyba nie znajdę tych modeli z lata 2006  w ogóle ten internet to ma bardzo okrojony asortyment   | 
|     |   | 
|  2007-09-16, 11:40 | #4 | 
				 | 

To fakt, że strony int. mają okrojony asortyment. Może zerknij na allegro ? a jak nie to pozostaje szukanie w sklepach (ja niestety nigdy nie mogę kupować w  Nike'u itp. bo wszystko jest na mnie za duże. Muszę nieźle się naszukać w sklepach zanim znajdę coś odpowiedniego do gry w tenisa.).

__________________ Carpe diem NIE dla dyktatury PiS. Nie jestem Polakiem drugiego sortu. Żaden Polak nie jest. Nie dla ustaw w nocy, nie dla polityki autorytarnej. | 
|     |   | 
|  2007-09-16, 12:30 | #5 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

proponuje centrum NIKE'a na Mokotowskiej (w Warszawie oczywiscie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ) tam sa podobniez wszystkie dotychczasowe modele Nike. ja wczoraj bylam ale nie zdazylam bo w soboty otwarty tylko do 14   | 
|     |   | 
|  2007-09-17, 23:13 | #6 | |
				 | 

Cytat: 
  tez szukam na tenisa  i taniec (; długo trasz? jaką masz rakiete? jaką techniką grasz? [strasznie lubie te tematy  ] | |
|     |   | 
|  2007-09-18, 09:08 | #7 | |
				 | 

Cytat: 
  . 
				__________________ Carpe diem NIE dla dyktatury PiS. Nie jestem Polakiem drugiego sortu. Żaden Polak nie jest. Nie dla ustaw w nocy, nie dla polityki autorytarnej. | |
|     |   | 
|  2007-09-25, 20:56 | #8 | 
				 | 

hop

| 
|     |   | 
|  2007-09-25, 21:03 | #9 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Weil am Rhein 
				 | 

Hmmm...Ostatnio w lumpeksie widziałam buty Nike z poprzedniej kolekcji (nowe,nieużywane,były w pudełkach i rózne rozmiary) za mniej niż 50zł za parę.

| 
|     |   | 
|  2007-09-26, 16:32 | #10 | |
				 | 

Cytat: 
  buty te co chcę to mam   | |
|     |   | 
|  2007-09-30, 14:23 | #11 | 
				 | 

up

| 
|     |   | 
|  2014-06-28, 22:15 | #12 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Dziewczyny znalazłam świetny sklep www.sheinside.com robiłam tam zakupy i wszystko super

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.