|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
palenie po operacji
Hej. Nigdzie nie moge nic znaleźć. Jestem 5 dni po operacji, jak to jest z paleniem tytoniu? Nie mowie o paczce dziennie, ale tak na początek papierosek? Dwa?
Paliła któraś po operacji, jak tak to ile po? Jeśli nie, to ile powinnam poczekać? Tak mnie juz korci że aż mam motylki w brzuchu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: palenie po operacji
Dziewczyno, ale z Ciebie jest agentka. Nie będę Ci mówiła "rzuć palenie", bo sama czasem zapalę, ale ja widzę, że Cię nosi. Zjedz sobie jakieś ciasteczko czy coś. I zamiast nas tu pytać na forum, zadzwoń do lekarza...
Paliłaś przed operacją? Ja mam wyraźnie napisane, że tydzień przed nie można. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No agentka agentka, ale wiesz jak mnie smoli rura? Jutro zadzwonię. Ostatni raz paliłam dzień przed
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja palilam 30min przed operacją i 40h po operacji
![]() Żyję. Mam się dobrze ![]() Substancje w papierochach utrudniają gojenie, ale jak ma Ci byc lepiej to sluchaj organizmu ![]() Rzucanie fajek z dnia na dzien jest bardzo niekorzystne. to tak jakby przestac nagle slodzic kawę - no nie da się wypić ![]()
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277![]() -> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za mało! ![]() -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() ![]() Edytowane przez szann Czas edycji: 2015-06-19 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
nikotyna obkurcza naczynia a co za tym idzie "babra" sie rana. Zalezy jaka operacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.