|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
* lokówki, LUSH, MAC, kosmetyków bio i innych w MAJU *
NIEAKTUALNY
Witajcie, tym miesiącu szukam produktów z poniższej listy, za te rzeczy oddam dużo z obu moich wątków. Poszukuję: - markowego kremu pod oczy (nowego) - w zamian oddam krem pod oczy z Lierac- markowej, grubej lokówki - porządnej suszarki z możliwością ustawienia chłodnego nawiewu - nowego płynu micelarnego lub olejku do demakijażu - kosmetyków ekologicznych, naturalnych (nowych) - produktów marki Lush - zafoliowanych męskich perfum - pustych opakowań po produktach MAC (tych plastikowych lub szklanych, a nie kartoników) - zestawu cukrowego do depilacji marki Moom - kosmetyków pielęgnacyjnych do włosów blond (szampony, odżywki itp.) - bazy/bronzera w musie Chanel Soleil Tan De Chanel - kosmetyków MAC (m.in. róże, bronzery) - pędzla kabuki z EcoTools - świeczek i olejków zapachowych - nowych rzeczy do mieszkania z Ikei, Home&You etc. - bransoletki Lilou - markowych ciuchów w rozmiarze XS - zapachów: Alexander McQueen "My queen", La prairie "Life threads gold" Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-09-21 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * lokówki, LUSH, MAC, kosmetyków bio i innych w MAJU *
u mnie
- puste opakowania MAC - paleta i cienie MAC - kosmetyki eko i naturalne - markowe ubrania xs tylko że nic nie widzę w zamian dla siebie zajrzyj na moją wish w 1. poście wątku kosmetycznego ![]() Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-05-26 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja mam lokowke bardz mało była używana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Milko, bardzo dziękuję za propozycję, ale tak jak napisałam szukam grubej (np. 38 mm) lokówki.
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Ryjku, dziękuję za propozycję, ale wszystko, co na wymianę wrzucam na bieżąco do wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam żel yes pod oczy
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.