|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ujędrniający krem do ciała Isana z Q10
Witam wszystkie Wizażanki na moim wątku dotyczącym testowania ujędrniającego kremu do ciała Isana Q10
W teście biorą udział po raz pierwszy i bardzo się z tego powodu cieszę. W najbliższych dniach zapoznam się z kremem i postaram się zamieścić o nim jak najbardziej rzetelną opinię. Pozdrawiam serdecznie! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Odebrałam w Rossmannie krem. Oto moje pierwsze spostrzeżenia. 1. Opakowanie: Podoba mi się opakowanie produktu, w formie słoiczka; jest wygodne i bardzo praktyczne - widzimy ile produktu mamy i zużywamy go do samego końca. 2. Pojemność: 300 ml 3. Cena regularna: 10,69 4. Skład: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycine Soja Oil, Isopropyl Palmitate, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Parfum, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben. Dużo parabenów, ale zobaczymy jak zareaguje na nie skóra... ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Testowania ciąg dalszy. 5.Konsystencja: Dość lekka, ale na tyle zwarta, że podczas aplikacji nic nam nie ścieka; łatwo się rozsmarowuje, nie smuży. Przy zastosowaniu małej ilości kosmetyk szybko wsiąka w skórę. Przy grubszej warstwie kremu czułam, że skóra nieco się lepiła. 6. Wydajność: Krem jest bardzo wydajny. Wystarczy niewielka ilość produktu potrzebna do jednorazowej aplikacji. 7. Zapach: Całkiem przyjemny, kwiatowy (?), dość delikatny. 8. Działanie: Skóra, nawet ta najbardziej sucha, jest cudownie nawilżona, przyjemna w dotyku, gładka i miękka. Mimo, iż jestem alergiczką i mam problemy ze skórą kosmetyk mnie nie uczulił i nie podrażnił. Stosowałam go również po depilacji i też się świetnie sprawdził. Działania ujędrniającego nie zauważyłam, ale może muszę mu dać więcej czasu ![]() 9. Podsumowanie: Krem ma atrakcyjny stosunek ceny do jakości i wydajności. Skóra dobrze go toleruje. Polecam, warto go kupić i wypróbować! Edytowane przez Krolewna76 Czas edycji: 2012-04-30 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.