![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Rybki, plaża, no i molo, są wakacje ideolo- wątek rocznika '94 cz. XIICzas szybko i nieubłaganie leci, za oknem temperatura sięga zenitu, ludzie zażywają kąpieli słonecznych przy najbliższych akwenach wodnych, uczniowie cieszą się z wolności, ale to nie dla nas, bo my wolimy
megaspam na wizażu i rozmowy o kiełbaskach! ewentualnie pytongach. O wódce też. Ogólnie o tym co złe i szatańskie, czasem przewinie się normalny wątek o kosmetykach. Ale to rzadko ![]() To już XII część wątku dziewięć-czwórek! A my dopiero się rozkręcamy ![]() Zawodowymi spamiarami w części XI okazały się kolejno: ~ZŁOTA TRÓJCA~ 1. meeow -945 postów 2. oliwja -713 postów 3. Inspire -665 postów a następnie: 4. Amy4594 - 646 postów 5. justine333 - 403 posty 6. aardbei77 -365 postów 7. thePhantom - 315 postów 8. Czokou - 284 posty 9. minthema - 269 postów 10. MaRaKuIa - 148 postów wszystkie zasłużyły na talon na balon i gumę-kulkę ![]() Jeśli nadal nie przeraża Cię wizja dołączenia do tak elitarnego grona osób urodzonych w roczniku '94, jesteś w stanie poświęcić swoje życie prywatne na rzecz całodobowego czuwania na forum, nie strasznie Ci cosekundowe odświeżanie wątku i klikanie w klawisze z prędkością światła, to zapraszamy! ![]() W celu rozpoznania środowiskowego uprasza się o wypełnienie krótkiej ankiety na 'dzień dobry': 1. Imię. 2. Skąd jesteś? 3. Co lubisz, hobby etc. 4. Masz TŻ? Ile razem jesteście? Robiliście to? 5. Jakie oglądasz seriale? 6. Ile godzin nie pijesz? 7. Lubisz fizykę? 8. Lubisz rozmawiać o pytongach? UWAGA: Przypominamy, że w naszym wątku obowiązkiem jest systematyczne nadrabianie! Za wypełnienie ankiety i napisanie tylko kilku postów będziemy bić! ![]() Ponieważ wraz z dołączeniem do wątku stajesz się członkiem naszej małej rodzinki, to warto abyś wiedział, kiedy wygrzebać jakieś zaskórniaki i postawić jakiś dobry trunek na urodziny: thePhantom Natalia 08.02 Czokou Honorata 22.02 your_sunshine Dominika 26.02 meeow Marta 15.03 el amor Patrycja 07.04 Amy4594 Aga 4.05 Inspire Ola 18.05 aardbei77 Angelika, 23.05 oClaudia Klaudia 19.07 nothinggood Marta 25.07 boinnenazwybylyzajete Martyna 20.09 oliwja Oliwia 12.10 Zminka Magda 3.11 Frutti Sandra 3.12 Minthema Maja 15.12 justine333 Justyna 30.12 zaznaczcie te dni na czerwono w kalendarzu, aby wiedzieć kiedy poleje się więcej alkoholu niż zazwyczaj ![]() Na koniec warto dopisać jakieś słowa otuchy, aby wspomóc na duchu osoby dopiero wkraczające w ten niebezpieczny wątek jak i te, które są już tutaj 'starymi wyjadaczami': `Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, toż to nie piwo` ~Pałlo Koeljo ![]()
Edytowane przez Czokou Czas edycji: 2013-08-05 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Rybki, plaża, no i molo, są wakacje ideolo- wątek rocznika '94 cz. XVII
jestę!
#3 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- No kurna Miał, miałam być pierwszy raz pierwsza ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Możemy uznać za remis skoro jest ta sama godzina nadania postu? ![]() ![]() żarcik, lecę czytać ![]() edit: no i zje.bałam przez to że zrobiłam dopisek, ech ![]() ![]()
#4 |
Lwiątko z Cintry
|
talon na ku..wę i balon ![]()
#5 |
Zadomowienie
|
za bardzo się tam nie rozpisałam
![]()
![]() |
#6 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
przepraszam ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
#8 | ||
Lwiątko z Cintry
|
no to ja kontynuuję posty z poprzedniej części
![]() Cytat:
mnie kuszą piaski GR i Pierre Rene (i P2 ![]() ![]() ![]() a u mnie kolekcja lakierowa w sumie bez zmian ![]() ![]() ![]() no na ten wątek akurat nie trafiłam.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
przepraszam ![]() ![]() noo pisałam, od tego się chyba zaczął nasz wątkowy bitch fight, ale zluzowałam pod tym względem, po prostu miałam wtedy gorszy dzień i się tak czepiłam.. no głupia baba ![]() nic nie mów.. oczywiście, że to widziałam ![]() ja podziwiam Twojego M., że tak z Tobą lata i nie ma tego dość ![]() no ja się przyzwyczaiłam do Twojego ideolo, jakoś mi się to tak z Tobą kojarzy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- i pało przed oczami mi macha ![]() ![]()
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2013-08-05 o 13:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
spostrzegawcza Ola ![]()
![]() |
#11 |
Kuźnia inspiracji
|
ba
![]() kur.wa, chciałam odpowiedzieć na rzeczy z tamtego wątku i z tego i chujnię zrobiłam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Też jestę!
![]() Zbiłam słoik z buraczkami....eh ![]() ![]()
#13 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ja w sumie prawie wszystkie oddałam jednej Wizażance, niech się maluje ![]() ![]() pamiętam, to na mnie hejtowałaś ![]() Cytat:
![]() coś mi mówi ten nick ![]() ![]() dobrze, że mieszkam daleko od miasta ![]() ![]() czy ja wiem... u mnie chyba nie ma takich zwrotów, ale jakoś nie zwracam na to uwagi za bardzo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ahahaha faktycznie! Potem było że się tutaj cały czas ktoś wymądrza, jak nie lakiery to włosy i tak dalej hahaha jeżu ![]() ![]() Wyglądało to jak kolorowy grzyb paznokcia... albo jakaś narośl czy grzyb właśnie którego chciała zakryć lakierem do paznokci. On się cieszy ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle stwierdziłam że ten blog, nie wiem czy kojarzycie, jest idealny dla M. bez kitu, czytaliśmy go razem i mogłabym przysiąc że każdy post mógłby być przez niego napisany, typowo ![]() ojej ![]() ![]() nie chciałabyś żeby Ci pało przed oczami machła ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak przyszłościowo myślę ![]() dziękuję ![]() zasłużyły, to nie znaczy, że dostaną ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
jestem!
![]() śmierdzę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Put my little red party dress on, Edytowane przez Amy4594 Czas edycji: 2013-08-05 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() znam tego bloga, świetny jest ![]() Cytat:
![]() ale jak to? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buraczki, biedne :cry Uwielbiam. Zbicie słoika z nimi jest grzechem równoznacznym ze zbiciem piwa ![]() Cytat:
chciałam wrzucić ci linka ale usunęła wpis, haha ![]()
![]() |
#19 | ||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nie mam pojęcia, bo nie widziałam ich u siebie ![]() ![]() rozumiem ![]() ![]() ci.. ![]() Cytat:
noo, potem jeszcze leciały pustaki i sezonowe kibicki klubów piłkarskich ![]() ![]() to było okropne.. wstydziłabym się coś takiego gdziekolwiek pokazać.. ![]() no tak, wszędzie Cię M. wozi, to nie pamiętasz co to podróż autobusem, a zaraz, chwila.. ja też już zapomniałam jak to jest ![]() ![]() ja czasami podczytuję ![]() no to jest ciekawe, bo czasami jak ktoś czymś walnie to nie wiadomo o co chodzi i taki zonk ![]() wachlarzem lepiej pomachaj, bo aż mi się gorąco zrobiło ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
jesteś u pani!!!
![]() Cytat:
![]() ups, sory ![]() ![]() ![]() chociaż przód jest słodziutki, jak dla dziecka ![]() Wypadałoby jakiś obiad zrobić ale pusto w lodówce, bu.
![]() |
#21 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() http://www.sunnymakeup.it/2012/11/ri...h-by-kate.html ale sprawdzę samodzielnie w drogerii, może to przekłamanie monitora/światła/czegoś innego. Obstawiam listopad/grudzień 2012, nie pamiętam w której częsci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() naprawdę? pustaka pamiętam, kurde, laski to jednak zdziry są. Dlatego jesteśmy zaje.biste ![]() Dokładnie, ja bym się śmiała z własnej głupoty w zaciszu własnej kuchni, ewentualnie poprawiłabym tym humor siostrze ale żeby to na zdjęciu uwieczniać? Szalona kobieta ![]() oplułam monitor ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- pannaperelka, tak mi teraz na instagramie mignęło twoje imię, to ty jesteś? ![]()
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2013-08-05 o 14:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale gdybym piwo zbiła to oj... Cytat:
![]()
![]() |
#24 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() sprawdzę, ale sprawdziłam cenę i wąż w kieszeni mode on ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no to masz tak jak ja.. szkoda mi gluta wyrzucić bo moze kiedyś kupię rozcieńczalnik i tak się zawsze tłumaczę.. ![]() ![]() noo, serioserio ![]() ![]() no proszę Cię, ja bym od razu to zmyła i nawet nikomu nie pokazywała, żeby się nie ośmieszać ![]() ![]() dlaczego? ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i barszczyk ![]() a to sory ![]() ale warto serio, a to jest przeciętna cena szminek które nie są bublami. Ale warto poczekać na jakąś promocję, chociaż ostatnio i w Naturze i w Hebe było -40% więc może być nieprędko. Aczkolwiek wtedy cena kusi ![]() Chyba że nie kupujesz w sieciówkach tylko w osiedlowych drogeriach ![]()
![]() |
#27 | |
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Dot.: Rybki, plaża, no i molo, są wakacje ideolo- wątek rocznika '94 cz. XVII
Cytat:
![]() Tylko w sieciowkach kupuje ![]() Zaczęłam zakładać konto w banku. Masakra jakaś ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rybki, plaża, no i molo, są wakacje ideolo- wątek rocznika '94 cz.
Tańsze są essence ale raczej nie polecam, co innego golden rose, ceny w granicach dychy a jest duża gama kolorystyczna i u mnie się fajnie sprawują choć zdecydowanie idealne nie są. Z Catrice już lepsze, one kosztują ok 16zł.
#30 | |
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rybki, plaża, no i molo, są wakacje ideolo- wątek rocznika '94
Cytat:
![]() A jeszcze powiedz mi, ile czasu zajmuje Ci zużycie szminki? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.