|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pierwszy test Jadźki ;]
Pragnę podziękować za wybranie mojej osoby do owego testu. Pierwszy raz mam taką możliwość, nigdy wcześniej tego nie robiłam więc proszę o wyrozumiałość
![]() Wczoraj odebrałam krem ISANA Q10 w Rossmannie, kasjerka oczywiście zielona w tej sprawie ale przyznam, że żadnych problemów technicznych nie było ![]() Jako kompletny laik w sprawie odbioru testowanych kosmetyków nie sprawdziłam nawet w jakim stanie jest mój balsam, na szczęście wszystko było bez zarzutu. Taka byłam zaaferowana tym, że WRESZCIE coś wygrałam, że schowałam szybko balsamik do torebki i obdzwoniłam mamę i siostrę żeby się pochwalić ![]() Zacznę więc recenzować moje poczynania z w/w balsamem. ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Jestem dosyć szczupłą osobą: wzrost 160cm waga 49kg Mam szczupłe nogi za to całe uda i pośladki w cellulicie...nie mogę na niego patrzeć ![]() Jako, że dużą rolę w moim problemie odgrywa ujędrnianie postanowiłam o to zadbać! Zapisałam się nawet na fitnesowy program BPU (Brzuch-Pośladki- Uda), dodam do tego balsamik z Isany i mam nadzieję, że coś pomoże ![]() Nie zamieszcze przykładowego zdjęcia mojego cellulitu bo ze stołków pospadacie ![]() Jak mam gorszy dzień to tłumaczę sobie mój mankament tym, że widoczne posiadam dużo hormonów kobiecych ![]() Szata graficzna kremu bardzo mi się spodobała, lubię prostotę jeśli chodzi o opakowania kosmetyków. Nie chce przecież płacić za opakowanie ale za to co jest w środku ![]() Sam kremik był wypełniony po brzegi. Kolor przypominał mi bardzo bladą margarynę do smarowania ![]() Balsam jest lekko gęsty ale dobrze się rozprowadza, u mnie w miarę szybko wsiąkł. Co do zapachu, kiedyś przeczytałam że pachnie jak perfumowane podpaski Naturella i faktycznie tak pachnie ![]() Zapach mnie nie zraża, nie utrzymuję się zbyt długo ale to dobrze wszak inne zadanie ma do wykonania;] Balsamu użyłam po wieczornym prysznicu. Rano skóra była bardzo gładka, miła w dotyku. Dzień pierwszy = jestem zadowolona z kosmetyku Ocena: 5/5 O efektach wspomnę po dłuższym stosowaniu. Edytowane przez krwawa_jadzka Czas edycji: 2012-04-17 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwszy test Jadźki ;]
Po kilku użyciach mogę stwierdzić, że:
- krem jednak dość długo się wchłaniaprzez co przez minimum 20 minut nie założymy spodni ;] - zapach myślałam, że będzie mdły po jakimś czasie, na szczęście nie daje znać o sobie dość długo;p - skóra, nie powiem, dobrze nawilżona i gładziutka . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.