|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z odbiorem nagrody z konkursu zmieniasz sie ty zmienia się twoja perfecta
Hej dziewczyny,
Mam problem, wygrałam zestaw produktów o wartości 50 złotych, a kiedy dzisiaj udałam się po odbiór nagrody, okazało się, że jej nie ma. Sprzedawczyni udzieliła mi informacji, iż nie otrzymała żadnej wiadomości o tym konkursie. Konkurs był organizowany przez rossnet a nagrody można było odbierać od dzisiaj.Nie wiem co robić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z odbiorem nagrody z konkursu zmieniasz sie ty zmienia się twoja perfec
a ten konkurs miał jakis regulamin?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Jestem groszek... ;)
|
Dot.: Problem z odbiorem nagrody z konkursu zmieniasz sie ty zmienia się twoja perfec
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Możliwe, że nagroda jeszcze nie dotarła. Ja wygrałam 2 razy na Rossnecie i raz moja nagroda była dopiero do odbioru w ostatnim tygodniu przeznaczonym do odbioru a raz była dostępna zaraz na początku. Zależy to też od tego kiedy w Twoim Rossmannie jest dostawa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
czy ktoś wspomoże przyszłą mamusię i kliknie na ten link? proszę o pomoc
[reebok_b]592474[/reebok_b] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dzięki Dziewczyny za wsparcie i dobre rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
DOMator
|
Ja mam podobny problem z zestawem gerber z konkursu, którego wyniki były gdzieś na przełomie marca/kwietnia.
Nagrody były do odbioru jakoś po połowie kwietnia, może po 20-tym. Okazało się, ze ich nie ma, więc sprawdziłam jeszcze raz wyniki, a tam termin zmieniony na 7 maja. Przyszłam dzisiaj i znowu zonk - prezentu nadal nie ma. Wkrótce 3 raz czeka mnie wycieczka do rossmanna po jakieś jedzonko dla dzieci o wartości 20 zł. Chyba więcej wart jest mój stracony czas, niż ta cała nagroda... ![]() Gdyby chociaż rossnet informował mailowo lub smsowo o wygranej i terminie odbioru nagrody byłoby miło. Mi pani podpowiedziała, że nagroda może przyjść z najbliższą dostawą i mam zadzwonić w tygodniu i zapytać czy już jest. Może zrób tak samo i zadzwoń do sklepu, a pójdziesz dopiero wówczas, kiedy będziesz miała po co. Człowiek czasem czuje się jakby szedł tam wyłudzić coś pytając po sto razy czy już jest to co miało dawno temu dotrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani z drogerii i poinformowała mnie, iż termin odbioru został zmieniony na 21 maja. Sprawdziłam na stronie również zmienili informację, więc już wszystko jest ok
![]() Masz rację czasem wygrane nagrody nie dają radości tylko dokładają problemów... Miejmy nadzieję, że kiedyś wprowadzą to informowanie mailem. Wszystkim to by ułatwiło życie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.