|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Egzamin Maturalny Ustny J. Polski Termin oddania prac
Witam.
W związku iż przystępuję do Egzaminu Maturalnego w tym roku, mam takie... pytanie. Do kiedy trzeba oddać ramowy plan wypowiedzi. Bo Bibliografię oddaje się 4 tygodnie przed egzaminem. Dodam że dzwoniłem do szkoły a sekretariat oczywiście nie wie, jedynie co mogę to przynieść bibliografię. Jestem absolwentem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Egzamin Maturalny Ustny J. Polski Termin oddania prac
Z tego co pamiętam u mnie kazdy polonista wyznaczał inny termin, w każdej szkole inaczej oddawali. Może jak masz taka mozliwość podejdź d szkoły, do polonisty i zapytaj się.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
też zdaję maturę w tym roku. u mnie trzeba oddać bibliografie do 2.04 czyli do poniedziałku, a ramowy plan wypowiedzi (suche punkty) bierzesz ze sobą na egzamin. jeśli komisja uzna, że jest zbyt szczegółowy, mogą ci go zabrać. dodatkowo możesz mieć kartkę z cytatami (jeśli wcześniej zaznaczysz to w materiałach dodatkowych w bibliografii) oraz samą bibliografię, którą możesz dostać od komisji (bo oddajesz w 2 kopiach).
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
U mnie do 4 kwietnia trzeba było oddać, wszystko, cały konspekt, ale dzięki za odpowiedzi.
Edytowane przez Krzysztof_sc Czas edycji: 2012-04-18 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.