|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomoocy !
A więc , chciałabym zmienić coś w wyglądzie . Ale właśnie nie wiem co...może coś z włosami ? Mam ich mało i są cienkie . Zazwyczaj mam grzywkę . Czy możecie mi coś doradzić ?
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pomoocy !
Pomaluj sobie szamponetką
Ja, jak potrzebowałam zmiany tak właśnie zrobiłam. Włosy masz bardzo ładne i zazdroszczę Ci, że możesz mieć grzywkę Nie obcinaj ich
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem na drugim i trzecim zdjęciu wyglądasz bardzo ładnie
Tak trzymaj![]() |
|
|
|
#4 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Eyyyyy no ty żadnej metamorfozy nie potrzebujesz!!
![]() Masz śliczną buźkę i fryzurę, która idealnie do ciebie pasuje Obetnij tylko trochę grzywke bo ci zasłania oczy i nie maluj ich w środku czarną kredką, bo to je tylko zmniejsza ![]() Jeżeli masz chęc coś zmienić, to faktycznie tak jak radziły dziewczyny spróbuj z szamponetką... Ja bym cię widziała z jakąś wiśnią na włosach- taka fajna poświata by była
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Naprawdę ? Bardzo dziękuję
Bo ja to się od zawsze uważam za chodzące paskudztwo .... Właśnie w piątek wybieram się na obcięcie grzywki , bo mam taką jak na pierwszym zdjęciu. Malowałam szamponem koloryzującym . Później czekałam , aż całkiem mi kolor zejdzie , bo chciałam trochę inny odcień , ale nie mogłam wytrzymać i pomalowałam na orzechowy blond ;/ wiedziałam , że i tak wyjdą ciemniejsze . I tam gdzie były odrosty to mam ten orzechowy blond , a na dole brąz . takie trochę śmieszne wyszły :P no i chyba grzywka, prawda ?
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś bardzo ładna
na drugim i trzecim zdjęciu masz jednak za długą grzywkę,zasłania Ci oczy.
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Zdecydowanie masz za długą grzywkę. Obetnij ją krócej i będzie ok
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
oj piszą że nic nie trzeba zmieniać.. a Ty i tak chcesz coś zmienić więc może zacznij upinać jakoś włosy do góry?
![]() tak Ci ładnie ale chyba nie bez powodu zakładasz wątek na metamorfozach ![]() jakiś kucyk koczek albo taki szacher macher w 3 minuty taki bałaganik pospinany wsuwkami do góry
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." |
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Już ścięłam grzywkę ;p / no może coś wykombinuję
![]() Dziękuję
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
A jak dla mnie najlepiej wyglądasz na pierwszym zdjęciu
nie wiem, czy tam masz naturalny kolor na odrostach, ale wydaje mi się , że w takim będzie Ci najlepiej, albo w takim jasnym czekoladowym brązie a z kredką wewnątrz oka się zgadzam, zminiejsza Ci oczy, ale ja bym Ci pomalowała kreskę na powiece Troszkę przypominasz mi Martę Żmudę Trzebiatowską i w takiej fryzurce Cię widzę:
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Chyba na wakacjach spróbuję z jakimś blondem
oczywiście szamponem koloryzującym, farbą nie chcę malować , bo boję się , że zniszczę sobie włosy. Tylko będę musiała rozjaśnić , ale u fryzjera , sama nie będę kombinować . A rozjaśnianie może mi zniszczyć włosy ??
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
A mnie się nie podoba ta grzywka, jak dla mnie jest za ciężka niestety.. Pierwsze zdj wlosow powala mnie, ale widze, ze tu odmienne zdanie, niewiedząc czemu ..
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Mi się wydaje, że lepiej z grzywką, bo mam mało włosów a do tego są bardzo cienkie. W niektórych miejscach aż widać głowę jak nie mam grzywki i z boku to brzydko wygląda. A tak zakrywam grzywką i nie nie widać
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
mało masz?:O a mnie sie wydawaly ze geste w tej grzywce
![]() Ja ogolnie wolę mniej jak wiecej wlosow, nie przepadam za grubymi, ale skoro mowisz ze miejscami masz "dziury" no to pewnie masz racje ![]() zresztą wiadome, zdjecia nigdy tego nie odzwierciedlają, jak jest naprawde ![]() ale jesli chodzi o kolor to jednak chyba jasniujszy by Ci pasowal, jak na 1 focie.. Skoro masz cienkie wlosy to takie jasnosci by Ci wiele pomogly
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję
Na wakacjach pobawię się z kolorkiem. I pewnie będzie to jakiś blond
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Zamiast blondu proponowałabym orzechowy brąz, pięęknie współgrałby z kolorem oczu. Christina Ricci przeszła swojego czasu taką metamorfozę z czarnej fryzurki na taką właśnie orzechową i efekt był oszałamiający!
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Błagam Cię nie rób sobie takiej gęstej grzywki. bardzo ładnie byś wyglądała w grzywce takiej jakby na dwie strony, albo na bok. Jeśli będziesz mieć taką długą grzywkę jak teraz, to Twoje oczy się ukryją, a twarz wyda się bardziej pulchniejsza.
Pozdrawiam
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Grzywkę wycieniuj i skróć
Klikaj do mnie )
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.