|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Darmowe badania dla kobiet w ciąży - spis
Hej
![]() mam pytanie a zaraz prośbę! ![]() na kilku forach doczytałam się kilku ciekawych informacji które podają same zainteresowane tj. my - kobiety w ciąży!!! ![]() chodzi o możliwości zrobienia bezpłatnych badań w większych miastach... np. ostatnio akcja w Krakowie pozwoliła na przeprowadzenie bezpłatnego usg 3d - niestety za późno zauważyłam tą notkę! ![]() co Wy na to aby założyć jedne wspólny wątek w którym będziemy umieszczać takie 'okazje'? ![]() albo powiedzcie gdzie ewentualnie możemy szukać takich informacji? strony internetowe, adresy telefony itp... tylko zawsze z zaznaczeniem województwa a potem konkretnego miasta! ![]() i czy któraś z dziewczyn mnie oświeci bo dostaję błędne informacje zwrotne - tj. czy można zrobić usg 3d/4d na nfz??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Darmowe badania dla kobiet w ciąży - spis
Cytat:
Co do reszty wątku, badania zazwyczaj są albo regionalne, albo przeznaczone do kobiet na konkretnym etapie ciąży, nie wiem czy nie łatwiej w tych wątkach szukać informacji, no ale jak już sobie chcecie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.