|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Misja Ujędrnianie czyli kremu Isany wiosenne testowanie! :)
Witajcie!
Dzisiaj odebrałam krem do testów ![]() Pierwsza niespodzianka to duża pojemność - aż 300ml! Druga - opakowanie jest wypełnione kremem po brzegi, dawno się z tym nie spotkałam ![]() Co do samego opakowania jest to plastikowy słoiczek ale w przeciwieństwie do pozostałych kosmetyków Isany (które rzuciły mi się w oczy na półce z kremami do ciała) opakowanie jest wyższe niż szersze. Wygodnie aplikuje się z niego kosmetyk i bez problemu powinno dać się go zużyć do końca. DZIEŃ 1 - Poznajmy się ![]() Po prysznicu nadszedł czas na pierwsze testy. Krem wchłania się w miarę szybko ale zanim to nastąpi wymaga wmasowania w skórę przez moment. Po aplikacji pozostawia na skórze delikatny film ale bez uczucia kleistości za co daję mu ogromny plus ![]() Na minus zapach - co prawda delikatny aromat kremu znajdującego się w opakowaniu wzbudził moja sympatię o tyle zapach na skórze nie odpowiada mi ani trochę. Wysoka zawartość gliceryny w składzie sprawia, że oprócz obiecywanego przez producenta ujędrnienia skóry oczekuję także porządnego jej nawilżenia. Czy Isana w ostatecznym rozrachunku rzuci mnie na kolana czy rozłoży na łopatki? Dalsze testy pokażą! ![]()
![]() |
#2 |
|
Dot.: Misja Ujędrnianie czyli kremu Isany wiosenne testowanie! :)
DZIEŃ 2
Rano czułam się lekko wysuszona więc na razie nawilżenie oceniam na 3. Po 2 kolejnych użyciach (rano i wieczorem) dorzucam do plusów także wydajność kosmetyku a także to, że zapach na skórze już mnie nie drażni (a może się przyzwyczaiłam ![]() Tak czy inaczej - testuję dalej ![]()
![]() |
#3 |
|
DZIEŃ 3-4-5
Nowych spostrzeżeń brak. Ujęrdnienia na razie nie widać, ale nie spodziewam się go po niecałym tygodniu ![]() Za to nawilżanie jak na razie kiepściutko, już po kilku godzinach skóra jest odczuwalnie sucha. Wczoraj zrobiłam test - posmarowałam się rano i o 20 już nie mogłam wytrzymać, skóra aż prosiła się o porcję nawilżenia - spodziewałam się lepszych efektów no ale może też krem i w tej kwestii potrzebuje czasu ![]()
![]() |
#4 |
|
DZIEŃ 6
Jak na razie największą zaletą kremu jest jego niekleistość więc spokojnie mogę go użyć rano i za kilka minut ubrać się i wyjść ![]() Wypróbowałam go także na skórę tuż po depilacji - nie podrażnia skóry co jest dla mnie jednym z ważniejszych aspektów. Czekam na obiecane ujędrnienie i dalej liczę chociaż na cień nawilżania ![]()
![]() |
#5 |
|
DNI DALSZE
Witajcie! Nie miałam ostatnio czasu na pisanie ale kremu używałam sumiennie 2 razy dziennie. Zniknęły wątpliwości dotyczące przesuszenia - skóra jest nawilżona i nawet upał w Zakopanem, na Śląsku i woda w Aquaparku nie były jej straszne ![]() Pojawił się także efekt ujędrnienia - uda wyglądają o niego lepiej jednak nie mogę być pewna czy to wynik działania kremu czy kilkukilometrowych górskich wędrówek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.