|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pierwsze podejscie do kremu Isana z q10 ! (testowanko) :)
Witam wszystkich, mam na imię Olga i od wczoraj jestem szczęśliwą recenzentką kremu ujędrniającego do ciała ISANA Z Q10!
Jego zdobycie zajęło mi chwilę, gdyż nie byłam pewna którą drogerię wskazałam w ankiecie (zwykle odwiedzam jedna w drodze na uczelnię, ale coś mi się ubzdurało, że inną mam bliżej), ale udało się i jest! Krem ma aż 300 ml, kosztuje w cenie normalnej 10,69 zl. Także pierwsze co - taka ilość kosmetyku za tą cenę jest naprawdę spora, zaskoczyło mnie to bardzo pozytywnie ![]() Moja skóra zawsze była dość napięta, ponieważ kiedyś sporo ćwiczyłam, ale od jakiegoś czasu zmniejszyłam aktywność fizyczna. W dodatku w zimie niestety się odrobinę "zapuściłam" także, wygładzenie mojego lekkiego cellulitu na udach oraz dodatkowe nawilżenie skóry się przyda. ![]() Opakowanie jest poręczne, zakrętka nie jest za duża, dzięki temu szybko się otwiera i zamyka, tworzywo sztuczne z którego zostało wykonane opakowanie wydaje się solidne, raczej nie powinno pęknąć przy upadku (często zdarza mi się zrzucać coś z szafki w łazience, także to dla mnie plus ) Studiuję farmację także oczywiście zajrzałam do składu ( co robię nawet przy szamponach do włosów itd - z ciekawości chociażby ![]() - jest on dość prosty, co w sumie żadną wadą nie jest, jedyne co to ma sporo konserwantów w postaci np parabenów - także przy mocno alergicznej skórze może wystąpić jakiś problem. Ja na szczęście mam skórę normalną. Użyłam go wieczorem po kąpieli i oto moje pierwsze wrażenia: Zapach - przyjemny, kojarzący się z typowymi kremami zawierającymi glicerynę (szczególnie kremy do rąk), nie jest zbyt nachalny także mi się podoba. Konsystencja - dość tłusta, ale po rozsmarowaniu w miarę szybko się wchłania, pozostawia tez lekki film ochronny na skórze , także od razu nasmarowałam sobie moje suche ręce i poczułam ogromną ulgę ![]() Rano skóra była miękka, dość dobrze nawilżona. Podsumowując : pierwszy wynik stosowania jest pozytywny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.