|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
dochodzę i dojść nie mogę :(
Wiem, że masę jest wątków o podobnej tematyce, jednak moja sytuacja jest chyba troszkę odmienna.
Z TŻtem współżyję od ponad 2 miesięcy ( wiem, że to jeszcze bardzo krótki staż) i oczywiście jak to często na początku bywa są problemy z orgazmem ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dochodzę i dojśćnie mogę :(
Ale konczy reka Tobie czy sobie?
Poczytaj o orgazmach kobiecych. Mala czesc kobiet ma orgazm pochwowy wiekszosc ma orgazm lechtaczkowy. Skoro Cie tam nie dotyka to nie dochodzisz i tyle. Sprobuj pozycji, ze Ty jestes na gorze i ocieraj sie o jego kosc lonowa, moze sie uda ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a miałaś kiedyś orgazm pochowowy z innym parnerem? jak tak to po jakim czasie?
jesli jestes niedoswiadczona, to 2 miesiace nie sprawia że sie tego nauczysz. ja dopiero po roku przeżyłam swoj pierwszy ![]()
![]() |
#4 | |
bez kija nie podchodz
|
Też tak czasami mam
![]() I też z tym walczę, choć sama nie wiem jak.. Mój Tż skaczę w okół mnie jak w okół jajka a ja czasami jestem o krok, ale nic ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
przestan sie tak skupiac nad tym orgazem to sam przyjdzie. rozluznij sie i czerp przyjemnosc ze zblizenia.
do jednej z dziewczyn - a co za roznica, jaki orgazm, lechatczkowy czy pochwowy, miala kiedykolwiek?!
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja z Tż zazwyczaj rownoczesnie dochodzimy gdy to ja jestem na gorze. w innych pozycjach roznie to bywa ale nie narzekam ![]()
![]() ![]() <3Nikoś - kwiecień 2010r<3 My love is your love, your love is my love ![]() Edytowane przez justi2511 Czas edycji: 2012-05-01 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roznica chyba jest znaczna- lechtaczkowy jest glebszy, bardziej satysfakcjonujacy(latwiej szy w osiagnieciu). Niektore kobiety ida z facetem do lozka i wyobrazaja sobie , ze on je bedzie bzykal , a one beda mialy 4 orgazmy na raz i beda jeczaly z rozkoszy, ze ach i och! A tak w rzeczywistosci nie jest- czesto. Czasem tez mysle, ze ludzie nie pasuja do siebie, nie wiem, anatomicznie czy jak. Pisze to z wlasnego doswiadczenia. Z exem przez wiele lat zwiazku i nic - sex to byla walka o orgazm. Jak poznalam mojego TZta to uwierzylam, ze sw. Mikolaj istnieje ![]() I tez uwazam, ze jak ktos sie spina i mysli tylko o orgazmie to g. z tego bedzie. Sex to ma byc przyjemnosc i jak gdzies czytalam tego tez trzeba sie nauczyc.
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czasami potrzeba czasu na odnalezienie zlotego srodka, niekiedy lampki wina dla relaksu i zapomnienia sie, a niekiedy nawet ogromne starania nic nie daja. Ja uwazam ze wazne jest tez samopoznanie, bo jak mam przekazac tż co mnie najbardziej kreci i podnieca gdy sama tego jeszcze nie wiem, aczkolwiek mozna razem z tż odkrywac nieznane - ale i tu potrzeba rozmowy ![]() Ja z reszta nigdy nie widzialam problemu z tym ze tż dokancza oralnie czy recznie bo np doszedl przede mna czy ja skupilam sie na jego orgazmie. On uwielbia to robic - ja uwielbiam gdy to robi, wiec nie widze tu zadnego problemu ![]() Wiec autorko wyluzuj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Już odpowiadam na zadane pytania
![]() On kończy ręką oczywiście dla mnie, później ja dla niego, bo (niestety) mimo brania tabletek on ma pewne obawy ![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
trza sie zrelaksowac, wyluzowac i nie myslec (!!!) tylko skupic sie na doznaniach ![]() moze lampka winka lub czegos innego pozwoli ci sie na tyle zapomniec ze nie trzeba bedzie dokanczac recznie ![]() jezeli sie obawiacie ze tabletki moga zawieść to zastosujcie dodatkowo prezerwatywy, choc tabsy stosowane wg ulotki/zalecen powinny dac (prawie) 100% zabezpieczenie przed ciaza ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Co do tych gumek- na pierwsze razy próbowaliśmy, ale niestety nie było to komfortowe dla TŻ ta ponieważ jednak była ta presja czasu, że " teraz trzeba założyć gumkę" on się stresował i pojawiały się problemy ze wzwodem ( chociaż nie wiem czy to bardziej stres czy prezerwatywa). Namówienie go do współżycia bez prezerwatywy nie było takie łatwe, ale w końcu się udało
![]() Co do tej pozycji na górze- rzeczywiście wtedy jestem dość blisko, aż czasami przerywałam, bo czułam że to już prawie, a kochaliśmy się krótko. Mocne doznania mam też we wszelkich pozycjach tylnych- wtedy właśnie mam to uczucie że " już prawie"
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesto my baby sobie cos tam wymyslimy i myslimy, ze faceci to przeczytaja w naszych myslach. Tez tak mialam kiedys ![]() A to poprostu trzeba powiedziec ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.