|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wiosenne testowanie ujędrniającej ISANy Q10
Przyszła również pora na mnie
![]() Pierwsze wrażenia: -opakowanie: proste, estetyczne opakowanie, łatwo będzie je opróżnić do końca -przyjemny delikatny zapach -delikatna, jedwabista konsystencja -łatwo się rozsmarowuje, jest wydajny - można nałożyć cienką warstwę, ale jeśli nałożymy grubszą to również się wchłonie po dłuższej chwili nie marząc się przy tym i nie wałkując -skóra od razu staje się miękka, nawilżona i gładka ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Pierwszy raz używałam Isany wieczorem po prysznicu. Następnego dnia rano nadal czułam nawilżenie, na skórze była delikatna, aksamitna warstewka. Bez problemu mogłabym używać Isany raz dziennie ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosenne testowanie ujędrniającej ISANy Q10
Zbliżam się do końca opakowania. Skóra jest gładsza, ale to pewnie zasługa świetnego nawilżenia jakie daje krem
![]() ![]() ![]() Jedyna wada czy niedogodność to zapach - przy końcu opakowania mogę stwierdzić, że po prostu mi się znudził :P Jest monotonny, znośny, ale nieciekawy :P Podsumowując: jest to krem warty uwagi, cenę ma adekwatną, pewnie będzie pojawiał się czasem w promocji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.