|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Boje się ze jestem w ciąży; ((((
Cześć! jestem tu nowa i strasznie boję się dlatego postanowiłam tu założyć konto. mam 16 lat i sytuacja w najwiekszym skrócie wygląda tak. współżyłam ale zawsze w dni niepłodne, nigdy nic nie pękło, zawsze było ok. dostałam regularnie okres tylko dziwny, inny, bardziej skąpy, krew brązowa. czerwona w sumie tez... bolały mnie przed tym okresem tak z tydzień piersi, a nie miałam nigdy takich objawów. wiem ze to głupie, ale podczas okresu bez zabezpieczenia to robiłam też w 2gi i 4ty dzień tyle że chłopak doszedł poza mną. boje sie teraz ze jestem w ciąży, poza tym jestem niby chora bo mam 37 stopni goraczki, nie boli mnie gardło, nie mam kataru, jedynie moze troche koło uszu boli. wiem ze mozna miesiączkowac podczas okresu i gorączka taka, bole piersi są charakterystyczne. jest mi troszkę niedobrze i troszke mnie bli brzuch. jutro mam testy gimnazjalne. mama o wszystkim sie dowiedziała. tragedia; (( powiedzcie, ocencie, to moze byc ciąża?!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Boje się ze jestem w ciąży; ((((
Bo w takim wieku nie powinnaś się brać za seks, a za naukę. A w ciąży raczej nie jesteś.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
/facepalm/ Popatrzyłam tylko na nick...
![]()
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
1. Zrob test z krwi.
2. Zawsze sie zabepieczaj. Seks bez zabezpieczenia to rosyjska ruletka. 3. Twoje cialo moze sie dziwnie "zachowywac" z powodu stresu zwiazanego z egzaminem. Niekoniecznie oznacza to wiec ciaze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
To dość przykre, że patrzysz tylko na nick. To jest akuratnie tytuł piosenki Lao Che, więc nie sądzę, że o czymkolwiek może to świadczyć.
Autorko, zrób test za 2 tygodnie, zależy kiedy współżyłaś ostatni raz.
![]() |
![]() |
#8 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() 2. Stosunek przerywany NIE JEST skuteczny. 3. Zrób test z krwi po przynajmniej 10. dniach od ostatniego stosunku lub test z moczu po przynajmniej 14. dniach. Przy czym lepszy jest test z krwi, bo da 100% pewności.
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Najbardziej mnie denerwuje jak ktoś potępia innych. Jakby każdy był święty
![]() Zrób test, wtedy będziesz miała pewność. I 3maj się! ![]()
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
święta nie jestem, ale nie brałam się za seks bez zabezpieczenia mając 16 lat. takie rzeczy są dla odpowiedzialnych ludzi, a nie nastolatek na garnuszku mamusi.
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Masakra, dzieci biorą się za seks, a we współczesnych czasach nikogo to już nawet nie dziwi. Niedługo niemowlaki będą chciały mieć pierwszy seks za sobą :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
My raczej nic tu nie poradzimy. Wybierz się do lekarza jeśli chcesz mieć pewność, w sumie wizyta u ginekologa by Ci się przydała skoro zaczęłaś współżyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;33740432]Masakra, dzieci biorą się za seks, a we współczesnych czasach nikogo to już nawet nie dziwi. Niedługo niemowlaki będą chciały mieć pierwszy seks za sobą :/[/QUOTE]
nawet sie nie ujawniaj z takimi poglądami, bo zaraz Cię zjedzą "odpowiedzialne 16to latki nad wiek dojrzałe, którym nikt nie będzie mówił co mogą robić i zaglądał w łóżko" ![]() I jeszcze jest, ze nikogo nie można osądzać za to co robi bo to tylko jego sprawa. ![]() Dla mnie to jest jakiś powrót do średniowiecza albo i epoki kamienia łupanego, gdzie ledwo dziewucha zaczynała miesiączkować i jej cycki urośli to się brała za sekszenie i rodzenie. No ale nastolatki się bronią, że to wręcz przeciwnie, ze teraz tak jest nowocześnie, ze dzieci seks uprawiają a nie to co kiedyś. ![]() Tak się kończy brak porządnej edukacji historycznej w szkołach i nadmiar oglądania MTV i red tube.
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorko mozesz byc w ciązy, w koncu wspołzyjesz bez zabezpieczenia, a stosunek przerywany to dobra metoda do zajscia w ciązę. Uspokoj sie, stres nic nie da, zrob test i mysl głową nastepnym razem i przynajmniej sie dobrze zabezpieczaj, bo przy takim zabezpieczeniu jakie stosujesz tak czy inaczej zostaniesz szybko matką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
do dobrze... ale czego od nas oczekujesz? mam postawić karty tarota i przepowiedzieć Ci to czy jesteś w ciąży czy nie jesteś? Po jaką cholerę uprawiałaś seks? Zastanowiłaś się chociaż raz przed stosunkiem co by było gdybyś zaszła w ciążę? Wątpię. Najlepszym wyjściem będzie jak pójdziesz do lekarza i tam się dowiesz co i jak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie w 100%.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
radze poczytac na temat wspolzycia..dniach plodnych i nieplodnych..ile zyje plemnik a ile komorka jajowa..
Ale jak mozna sie kochac w czasie okresu ![]() Jak jestes swiadoma tego ze wspolzysz to znaczy ze poznalas WSZYSTKIE konsekwencje tego dzialania...Nie wierze w taki szal jak co niektore mowia ze ich ponioslo... ![]() No ale autorka zalozyla watek i sie nie odzywa...co za banal...
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak w reklamie roleala - każda Kowalska jesteś sobie tego warta. ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() do autorki - test, poza tym wyciągnij wnioski z tej sytuacji i następnym razem - myśl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak,za dużo oglądania nastoletnich matek na MTV ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze : seks jest dla dorosłych, odpowiedzialnych ludzi.
Po drugie: to chyba marna prowokacja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.