|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Tantum Rosa - jak uzyc?
Kupiłam właśnie proszek do irygacji Tantum Rosa jednak na saszetkach nie pisze jak go uzywac. Czy któras z was może mi objaśnić jak go rozrobić i użyć? Czy jedna saszetka starcza tylko na raz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tantum Rosa - jak uzyc?
Proszek rozpuszczasz w ciepłej wodzie i podmywasz się. Mnie starczał na raz ale moze mozna wsypać mniej? Używałam już bardzo dawno temu, ze trzy lata temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
rozpszuczasz w 200ml ciepłej wody- to możesz dalej rozmaic w cieplej wodzie w miednicy i sie podmywac. jednak bardziej zalecane sa irygacje- irygator kupisz w kazdej aptece
![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie pamiętam dokładnie, bo kupowałam już jakiś czas temu, ale nie było to chyba więcej niż 15,-zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Hej kobiety!
Mam do sprzedania opakowanie(10 saszetek) proszku do irygacji tantum rosa. Sprzedaję, ponieważ kupiłam nie takie jakie potrzebuję. Opakowanie jest oczywiście nieotwierane, posiadam również paragon. Do odbioru osobistego w Częstochowie i Katowicach, do innych miejscowości chętnie wyślę pocztą. Cena do uzgodnienia proszę o kontakt telefoniczny : 665-688-861 Ściskam Patrycja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.