|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zmiana
Jak każda kobieta,lubię zmiany.Może tutaj cos ciekawego ,jakieś rady...Chetnie posłucham.Mam czarne długie włosy,pocieniowane az do pasa.Oczy...nawet nie potrafię określic koloru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: zmiana
Hej! Masz bardzo ciekawą urodę. Przede wszystkim nie cieniowałabym włosów, pozwól im żyć własnym życiem! Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
taak...swoim zyciem to one żyją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Witaj Sylvii
![]() Jesteś śliczną kobietą i jak widzę masz bardzo kobiecy styl ubioru , uczesania. Tak trzymaj. Jedno co mnie razi to kolor i sposób malowania powiek. Przede wszystkim unikaj tak ciepłych kolorów cieni - nie pasują do Twojego typu urody. To powinny być zdecydowanei chłodne tonacje. Ja osobiście widzę Cię w chłodnych beżach i brązach rozjaśnionych ecry na powiekach. Ale nie możesz ciemnego koloru ciągnąć aż do brwi. Powinny być jedynie akcentem przy rzęsach i przy zew. krawędzi oka. Zmieniłabym również nieco kształt brwi. Sa zbyt okrągłe i przydało by się im jakieś ostrzejsze załamanie. Niestety to zdjęcie nie jest najwyraźneijsze i dokąłdniej nie podpowiem. Najlepiej się udać do dobrej kosmetyczki i może ona coś zasugeruje. Również jak malujesz usta, które są zresztą śliczne, to postaraj się aby konturówka nie odcinała się od wypełnienia. To po pierwsze postarza a po drugie jest niemodne. Kolor wybrałaś bardzo dobry, mogą z powodzeniem być również nieco bardziej nasycone ![]() Zwróć uwage na te załączone makijaże. Gorąco pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuje za cenne uwagi.Powiem Tobie,że jak zobaczyłam zdjęcia to aż przeraziłam się na widok powiek
![]() ![]() Jeszcze raz dziękuje,makijaże które proponujesz tylko umocniły mnie w przekonaniu,że lubie to co do mnie pasuje. Brwi-trzeba będzie zmienic i konturówka,masz racje,dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.