|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Anorgazmia
Witajcie!
Jestem dziennikarką i fotografką i obecnie zajmuję się projektem dokumentalnym dotyczącym anorgazmii. Uważam, że należy przerwać to milczenie dotyczące problemów kobiet z orgazmem, które w dobie zalanych seksem mediów, uważane są za powód do wstydu. W związku z projektem poszukuję kobiet, które anonimowo bądź nie, osobiście/telefonicznie/mailowo opowiedza mi o swoim problemie. Będę wdzięczna za wszelką pomoc - proszę o kontakt mailowy - moniaczek180@vp.pl trzymajcie się dziewczyny! monika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Władca Wizażu
|
Dot.: Anorgazmia
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
jest niepoważny; po nawiązaniu kontaktu w stu procentach poważnie podam swoje imię i nazwisko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
O tak.
![]() Autorko ja też jestem dziennikarką (choć nie lubię się tak nazywać bo nie jestem w tym zawodzie pełną gębą) ale przy wszelkich działaniach wiążących się z moją pracą używam maila pod domeną portalu dla którego pracuję. So, go on, nie wstydź się i podaj ludzki adres. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
pracuje jako freelancer, także nie będę podawała swojego adresu prywatnego dla wiadomości ogółu/ zainteresowanym współpracą osobom podam wszelkie dane osobowe, w tym maila zawierającego moje imię i nazwisko. A projekt robię samodzielnieo, a nie dla żadnej konkretnej gazety.
Edytowane przez momnia Czas edycji: 2012-04-23 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.