|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Majowo ;-) Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic oddam min YSL NOWE, Davidoff itp
EXPRESOWO ;-)
szukam GUERLAIN AQUA ALLEGORIA MANDARINE BASILIC EDT oferuje 1/ ysl in love In Love Again Fleur de la Passion nowe w kartoniku/psik testowy mam paragon jak by ktos baaardzo chcial/100ml 2/Davidoff cool water game nowe 30ml kartonik 3/ Angel Violet t. MUGLER 15ml w atomku z wymianki-nie moj zapach jednak ;-/ 4. Thierry Mugler, Angel Sunessence EDT zostalo ok23- 24ml z 50 /na pewno nie mniej ;-)/zdjecie bez korka ale jest ;-) Ewentualnie jak ktos ma i chce coś innego niech pisze-mam duzo poza watkiem ;-) Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-05-03 o 11:29 Powód: LITEROWKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic oddam min YSL NOWE, Dawidoff itp
Coś u mnie za ysl in love again?
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic oddam min YSL NOWE, Dawidoff itp
.... a moze masz chance eau fraiche poza watkiem ??
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Niestety, obecnie tylko chanelek i escentric molecules mnie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Mam AA Mandarine Basilic u siebie w wątku (w starym wątku jest zdjęcie). Chętnie przygarnęłabym Thierry Mugler, Angel Sunessence EDT zostalo ok23- 24ml z 50 /na pewno nie mniej ;-)/zdjecie bez korka ale jest ;-) Odp. proszę w moim nowym wątku majowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Pytając o coś poza-wątkowego, miałam na myśli gł. zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.