|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ocena stanu emocjonalnego kobiet po poronieniu. Prośba o wypełnienie ankiety.
Witam,
mam na imię Monika jestem studentką położnictwa i w tym roku piszę pracę magisterską na temat oceny stanu emocjonalnego u kobiet po poronieniu. Wiem, że nie jest to dla Pań łatwy okres i nie każda chce o tym rozmawiać, ale miałabym ogromną prośbę, czy wypełniłyby mi Panie ankietę? Niektóre Panie mi już powypełniały tą ankietę, ale dalej mam nie wystarczającą liczbę do badań w pracy. Ankieta jest anonimowa, a jej wyniki będą służyły wyłącznie do celów naukowych. Aby Panie nie musiały podawać swojego e-maila to zapraszam na stronę: http://interankiety..pl/interankieta/ 788b8a09500f 72f131f34c 33d9e9af5c.xml Podana wyżej strona działa tylko należy: usunąć 1 kropkę przed pl (interankiety..pl/interankieta) usunąć spacje po /, a przed 7 (nterankieta/ 788b8a) usunąć spację po f, a przed 7 (9500f 72f131) oraz usunąć spację po c, a przed 3 (34c 33d9e9) Można również zgłaszać się do mnie e-mailowo monik0088@wp.pl Myślę, że moje pytania nie są "drażliwe", tylko tak sformułowane, aby potem można było stwierdzić jak Panie odczuwają stratę dziecka po poronieniu. Mogą tą ankietę uzupełniać również Panie które parę lat wcześniej poroniły, tylko proszę o napisanie (jeśli pamiętacie) jak się w tedy czułyście. Pozdrawiam Monika Edytowane przez monikaa1988 Czas edycji: 2013-12-01 o 16:09 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ocena stanu emocjonalnego kobiet po poronieniu. Prośba o wypełnienie ankiety.
Bardzo proszę o uzupełnienie, a każda rozwiązana ankieta jest dla mnie ważna.
Ankieta jest anonimowa, a jej wyniki będą służyły wyłącznie do napisania pracy magisterskiej. Edytowane przez monikaa1988 Czas edycji: 2013-12-12 o 20:23 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ocena stanu emocjonalnego kobiet po poronieniu. Prośba o wypełnienie ankiety.
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety
JEST JESZCZE AKTUALNA Edytowane przez monikaa1988 Czas edycji: 2013-12-12 o 20:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.