|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jaki produkt do wlosow da EFEKT-lsniacychBlyszczacychNIEm atowych !wlosow?
Dziewczyny jaki skuteczny produkt polecicie do ukladania wlosow ktory da efekt-Lsniacych Blyszczacych Elastycznych wlosow ,ale zeby nie wygladaly jak przetluszczone
![]() ![]()
Dziewczyna ktora tyle lat walczyla z tradzikiem,ktory pozniej pozostawil blizny na twarzy...tyle walczyla ,meczyla sie ,tyle zlego zaznala od ludzi,ktorzy oceniali ja po wygladzie,az w koncu odeszla z tego swiata Na Zawsze.... ![]() Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2011-09-27 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki produkt do wlosow da EFEKT-lsniacychBlyszczacychNIEm atowych !wlosow?
odżywka bez spłukiwania pantene
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki produkt do wlosow da EFEKT-lsniacychBlyszczacychNIEm atowych !wlosow?
Efekt elastycznych (nie sklejonych), błyszczących włosów daje żel lniany
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=zel+lniany Ale dziewczyny stosują go do robienia loczków, a nie napisałaś na jakiej fryzurze zależy Tobie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Polecam:
kerastasse olejek wygładzający, jest rewelacyjny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyna ktora tyle lat walczyla z tradzikiem,ktory pozniej pozostawil blizny na twarzy...tyle walczyla ,meczyla sie ,tyle zlego zaznala od ludzi,ktorzy oceniali ja po wygladzie,az w koncu odeszla z tego swiata Na Zawsze.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a może odżywka w spray`u pantee "gęste i mocne" ? daje efekt mocnych, zdrowo błyszczących włosów, bynajmniej u mnie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Spray z Mariona, niezbędny przed każdą imprezą ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jeśli mówimy o nabłyszczaczu Marion w żółtym opakowaniu to ma kiepski skład, ja go odradzam.
Dobrze jest się skoncentrować na odpowiedniej pielęgnacji, konsekwentnie stosowane, odpowiednio dobrane maseczki, odżywki, olejki itd. zaowocują zdrowymi, błyszczącymi włosami. Jeśli jednak chcesz szybko osiągnąć efekt lśniących włosów to mogę Ci polecić wtarcie nafty kosmetycznej we włosy na kwadrans przed myciem, dostaniesz ją w aptece za kilka złotych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Jak/czym osiągnąć efekt takich błyszczących włosów? I prosze o kosmetyki drogeryjne, nie 20ml buteleczka w cenie 200 zł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.