|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zabawki - sexoumilacze :)
Moi drodzy,
Ostatnio zapragnęliśmy przetestować jakieś fajne gadżety erotyczne. Kiedys mój ukochany kupił na walentynki grę erotyczna z wibratorem i powiem, że nawet nam się to spodobało, używaliśmy też durex play i równiez było fajnie. Jednak chcemy siegnąć po coś jeszcze, a tak z ciekawości no i przy okazji aby urozmaicic sobie troszkę te igraszki ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zabawki - sexoumilacze :)
Powiem Ci, że ja cenię sobie prymitywne seksowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie jednym z fajnych gadżetów było równoczesne używanie wibratora podczas penetracji ( w dwie dziurki) odlot!!! No i kajdanki też mogą być fajne. Jak się nie daje wykonać żadnego ruchu drugiej osobie tylko się ją pieści --> doprowadza do orgazmu
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
oj wibrator i penetracja :P nie wiem czy bym sie zdecydowała, próbowałam juz oczywiscie sexu od tyłu, ale jakos mnie nie porywa :P
No i chodziło mi o durex play, ta wibrujaca nakladke ![]() A co oprocz wibratora, są jakies zabawki na pewno tylko ja nie wiem czego szukać :P
Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę. — Kurt Cobain Edytowane przez weroniqe87 Czas edycji: 2012-04-18 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Dodam jeszcze, że jeśli zdecydujesz się kupić wibrator, kulki waginalne etc. kupuj tylko z silikonu medycznego. Są drogie, ale masz pewność, że bezpieczne i przyjazne dla skóry, bo nie uczulają i łatwo utrzymać je w czystości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
sex analny - nie jakoś mnie to nie kręci, bynajmniej narazie.... macie może coś innego do zaproponowania?
Kulki waginalne, w sensie że jak tego używać?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
kuleczki wkładasz do pochwy, a one pod wpływem nacisku wibrują
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mów mi Rosia :)
|
Polecam jajeczko wibrujące. Ty wkładasz, partnerowi dajesz pilocik i idziecie na np. zakupy. A on w najmniej spodziewanym momecie włącza jajeczko (pilocik ma zasięg ma chyba 2-6 metrów)
![]() O, tutaj przykład: http://dyskrecja.pl/sklep.php/p312-Wibrujace-Jajko.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
na początek opaski na oczy, kajdanki, taśma z pasmanterii to wiązania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam od TŻ m.in. wibrującego motylka - zakłada się jak majtki, motylek na łechtaczce. Bardzo umila zwykły stosunek.
Czekolada do malowania ciała (pycha!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ciekawe ile taka czekolada ma kalorii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
e tam spalisz podczas szaleńśtw :P
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba nie odważyłabym się wsadzić takiego plastiku w siebie i z tym chodzić |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Czekolady, truskawek, smietany próbowaliśmy - to w sumie chyba standardzik taki do francuskiej miłości - bardzo fajny anyway
![]() Sexy bielizna też fajna sprawa, kajdanki czy opaski ![]() No i ostatnio zakupiłam dla mojego Miśka strój kelera - stringi, muszka i takie rękawki - bomba zrobił mi mały show,a ja byłam w 7 niebie hehe ![]() Zakupiłam też nakladki coś takiego: http://dyskrecja.pl/sklep.php/p1900-...yo-Slaves.html no i niestety jakoś się rozczarowałam :/ bo po pierwsze to nie czułam zbyt wiele, a po drugie jakoś tak uwierały mojego Miśka.... kolejną rzeczą jaką zakupilsimy to http://allegro.pl/jezyczek-rozkoszy-...288620663.html no i przy tym też niezbyt udane doznania - w sensie ja za wiele nie czułam.... I zastanawiam się - czy to ze mna jest jakis problem, nie mam czucia ?! czy może jakos źle to zastosowalismy, a może to taki szajs Czy ktoś z Was miał już z tym styczność?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.