|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
_groooszek_ testuje - walkę o piękne ciało czas zacząć!Witam Was w moim, groszkowym wątku ![]() Jakież było moje zdziwienie gdy w sobotę popołudniu w mojej skrzynce mailowej znalazłam wiadomość, że zostałam wybrana by testować Ujędrniający Krem Do Ciała z Q10 marki Isana. No i oczywiście pomyślałam sobie, że to znak od niebios by wziąć się na wiosnę za siebie ![]() Pognałam więc dziś do Rossmanna w moim mieście, a tam pośród półek i półeczek znalazłam tę odpowiednią. Czym prędzej chwyciłam krem w łapki jako że było ich niewiele (6 sztuk) i radośnie poszłam do kasy. Wydrukowany wcześniej kod okazałam i na paragonie została wybita magiczna kwota 1 gr co możecie zobaczyć na zdjęciu (dowód zakupu musi być, a jak! ![]() Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym od razu nie zajrzała do środka by zobaczyć co kryje w sobie proste, niby niepozorne opakowanie. Pod ochronną folią znajduje się dosyć rzadki krem o delikatnym i nie drażniącym zapachu. Zatem dziś testowanie czas rozpocząć ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: _groooszek_ testuje - walkę o piękne ciało czas zacząć!
Gratuluję testowania
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Serdecznie dziękuję i mam nadzieję, że spełnię swoją rolę jak najlepiej
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Po tygodniu używania kremu na partie problematyczne (uda, pośladki) mogę już co nie co powiedzieć na jego temat
![]() Co do samego opakowania to jest poręczne, dobrze leży w dłoni i jest wypełnione kosmetykiem aż po same brzegi! Co za zaskoczenie po doświadczeniach z kosmetykami innych marek - duży plus dla Isany ![]() Zapach jest delikatny, nienachalny - utrzymuje się na skórze tworząc delikatną mgiełkę zapachu mi ten efekt bardzo odpowiada ![]() Konsystencja wydaje się być zbyt lekka jak na tego typu kosmetyk, jednak to tylko pozory. Nie jest tak gęsta jak masło ale też rzadka jak lotion - to raczej coś pomiędzy. Krem dobrze się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy na skórze. Jeśli chodzi o pierwsze wrażenia, to są jak najbardziej pozytywne ![]() ![]() ![]()
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2012-04-26 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.