|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Moderator
|
Testowanie: Isana, Ujędrniający krem do ciała z Q10, 300ml
Wczoraj odebrałam w swoim Rossmannie kremik do testowania, a mianowicie Isana, ujędrniający krem do ciała z Q10.
I tu na wstępie pragnę wyrazić swoje zadowolenie i wdzięczność za wybranie mojej osoby do testowania, to miło że się w końcu udało ![]() Po odebraniu kremu moje wrażenia były następujące: "Ojej, jakie duże, fajne opakowanie". ![]() ![]() ![]() No ale wracając do kremu. Po pierwszym użyciu: - miły, delikatny, nienachalny zapach, delikatnie utrzymuje się przez 2-3 godziny na skórze, nie drażni nos, daje poczucie świezości po kapieli - fajna konsystencja, krem rozsmarowuje się lekko, jest taki "miękki" pod palcami, nie daje uczucia tępości skóry (jak np masło Isana z wersji limitowanej) - fajnie nawilża, nie zostawia tłustej skóry, czy ujędrnia, to się okaże ![]() ![]() - fajne opakowanie, jak już wspomniałam - nie roluje się przy nałożeniu dużej ilości (a specjalnie dałam druga warstwę na jedną rękę żeby to sprawdzić) A z minusów: - lakoniczne informacje na opakowaniu, zdecydowanie do poprawki! Jedyne informacje o jego działaniu dostępne na etykiecie to że ujędrnia, że jest Anti-Age i to wsio. Jest jeszcze skład napisany drobnym maczkiem ![]() ![]() - troszke szybciej mógłby się wchłaniać, mi to akurat mocno nie przeszkadza, bo smarowania nie robię przed wyjściem i przed zakładaniem ciuchów, ale jak ktoś tak właśnie lubi to mógłby chcieć szybciej, ale może się czepiam ![]() No, i to chyba tyle, pierwszych wrażeń. ![]() Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-04-17 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Testowanie: Isana, Ujędrniający krem do ciała z Q10, 300ml
Dziś rano użycie kremu nr 2
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mnie też zdziwiła trochę wielkość opakowania, spodziewałam się mniejszego.
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
Większe opakowanie = więcej do testowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Kolejny dzień testowania i już po kolejnym użyciu.
Skóra nie tłusta, ale miło mięciusia. Już teraz mogę powiedzieć że krem chyba będzie wydajny, po kilku smarowaniach ledwo go obyło ![]() ![]() I jeszcze jedno co obserwowałam, patrzyłam bacznie czy mi nie zapcha dekoltu. I póki co jest miłe zaskoczenie. Jest ładnie ![]() Z Isaną narazie jest ok. Zobaczymy dalej ![]() Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-04-18 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Znalazłam chyba idealne jak dla mnie zastosowanie tego kremiku. Na moje suche stopki
![]() Z rana nasmarowałam stopy, załozyłam skarpetki (grube i ciepłe), teraz ściagam skarpetki a stópki taaaaakie milusie i mięciusie ![]() Nawilża więc bardzo dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Kolejny raz wysmarowane całe ciało po kąpieli. Przyjemność smarowania jest, nie powiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Wnioski po ponad tygodniu:
- stopień nawilżenia skóry się poprawił, mam skórę która ma tendencje do przesuszania, sama sobie to pogłębiam bo uwielbiam długie gorące kąpiele i tu kremik Isany świetnie się sprawdza - zapach nie drażni nawet po dłuższym stosowaniu, a tego się obawiałam - zaczęły się gorące dni, pomimo tego skóra kremikiem wysmarowana nie lepi się, nawet przy długim przebywaniu na słońcu jest ok, zobaczymy jak się kremik sprawdzi przy upałach ![]() - z cellulitem problemu nie mam, więc nie ocenię, krem zapewne ujędrnia, napina skórę, ale nie widzę w nim składników typowych dla produktów antucellulitowych, więc zakładam że ma skórkę pomarańczową niezbyt pomaga Narazie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.