Calsberg i Chrunchips - proszę o kody, jeśli możecie.
Hej. Niedawno w Calsbergu i Chrunchips ruszył konkurs, żeby wygrać wyjazd do Rio. Zasady są takie, że odpowiada się na pytanie, później gra w grę i zajmuje miejsce w rankingu punktami zdobytymi w grze. Mam 232 miejsce, oceniane jest tylko sto pierwszych wypowiedzi. Jeden kod spod kluczyka/kapsla = jedna gra. Ja nie mogę pić alkoholu ze względu na zdrowie, ale mój facet czasem pije Calsberga, stąd zwróciłam uwagę na ten konkurs. Bardzo chciałabym wygrać, ale nie mam już skąd brać kodów. Jeżeli któraś z was pija, lub jej mąż/facet pija to piwo i nie bawicie się w tym konkursie - czy mogłybyście mnie użyczyć takim kodem? Bardzo byłabym wdzięczna.
W Chrunchipsach też jest konkurs, więc jeśli któraś z was posiada opakowanie promocyjne i w środku znajdzie etykietę z kodem, a nie chce się w to bawić - czy mogłaby mi wysłać kod? Naprawdę będę wam wdzięczna dziewczyny!
|