![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co z tym seksem...?
Hej dziewczyny. Jestem z chłopakiem od 3 miesięcy, uprawiamy petting, seks oralny, wszystko jest okej pod tym względem, niesamowicie na siebie działamy. Jestem dziewicą, ale ten facet jako pierwszy obudził we mnie tę "erotyczną" stronę mojej duszy i rozkręcił mnie tak, że mam na niego ciągle ochotę
![]() No i cóż, może 3 miesiące to może niezbyt długo, ale chciałabym przeżyć z nim swój pierwszy raz. Zależy mi na nim, baardzo mnie podnieca i po prostu mam na to ochotę. Ale on...stwierdził, że nie ma się co spieszyć, że możemy na razie poprzestać na tym i poznać się na tej płaszczyźnie... To nie była rozmowa z cyklu tych "poważnych", raczej taka luźna, spontaniczna. Ale zdziwiła mnie jego reakcja, myślałam, że to naturalne, że skoro mamy na siebie taką ochotę i praktycznie nie wychodzimy z łóżka gdy się widzimy, to przejście z etapu "pieszczoty" na "klasyczny seks" nastąpi bardzo szybko. A on zapalił czerwone światło. Jeszcze zaznaczę, że nie jest prawiczkiem, ma za sobą 4-letni związek. Rozumiałabym to wszystko, gdyby się stresował, że nie wie co i jak, że nie podoła, itp...ale tak to się zastanawiam, czemu do diaska ma ochote na seks oralny (praktycznie CIĄGLE) a klasyczny już nie? Zaczęły mi chodzić po głowie dziwne myśli, że mu nie zależy, nie chce się do końca zaangażować... Co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co z tym seksem...?
Cytat:
![]() ![]() tak naprawde powodow moze byc mnostwo. porozmawiaj z nim o tym, przedstaw swoje zdanie i zobaczysz co powie. na pewno ma jakies argumenty.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może boi się ciąży?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
po co się tak spieszysz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
jestę wieszczę
|
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Spiesze się? Mam 21 lat, byłam z kilkoma facetami z którymi poznawałam stopniowo swoje ciało, a teraz jestem z kimś na kim mi zależy. Po prostu ojrzałam już do tego, mam na to ochotę. Nie wiem czemu uważasz, że się "spieszę",zabrzmiało to tak jakbym miała 15 lat i po tygodniu chciała iść do łóżka z pierwszym lepszym facetem
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Polecam więcej dystansu, bo póki to nie jest Twój wątek, to większości to nie interesuje, czy jesteś dziewicą, czy nie. Poza tym, skoro autorka ma ochotę na seks, i wie jak się zabezpieczyć, to jej sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A jak ja bym miała ochotę na seks to byście powiedziały, że jestem nienormalna i pomylona bo mój wątek by się nie spodobał wam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sądzę, że powinnaś z nim szczerze pogadać. Tutaj nikt Ci z fusów nie wywróży czemu facet chce zwlekać ![]() Ale to nie jest Twój wątek, więc go nie rozwalaj.
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
A mi po przeczytaniu się skojarzyło "może uważa, że klasyczny seks jest zbyt wiążący?". Wiesz, jesteś dziewicą, może się boi, że jak już to zrobicie, to będziesz z nim chciała być na zawsze? Ej dziwne, ale tak mi przyszło do głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ladyanco, wielu facetów hasło "dziewica" przerasta. Bo mają świadomość, że pierwszy raz się pamięta całe życie, bo sie boją, że krzywdę niechcący zrobią, mają wizję zakrwiawionego prześcieradła i rozhisteryzowanej, przerażonej panienki. Postrzegają to jako sporą odpowiedzialność. Każdy z moich dotychczasowych twierdził, że wolałby być drugi niż ten pierwszy. Bo to już tak na luzie by było. Może tu jest pies pogrzebany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Mam dziwne wrażenie, że już byłaś na wizażu pod innym nickiem, i pisałaś o popełnieniu samobójstwa, bo jesteś niepełnosprawna. Albo to Ty, albo bardzo podobny styl. Nie wyżywaj się na innych, skoro sama nie możesz sobie ze sobą poradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
To wszyscy się wyżywają na mnie! I mam was przez to polubić? A w życiu, skoro przypinacie mi etykiety chorej, choć nią nie jestem! Nie lubię takich osób, które w rzeczywistości mnie nie znają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Z mojego punktu widzenia, to jak tam już Ktoś wspomniał, On ma szacunek do Twojego ciała, facet po długim związku, chce w pełni docenić To co otrzyma od Ciebie. Jest być może starszy, chce poczekać by niczego nie żałować. Czasami 3 miesiące to za mało.
Nie wiem czy mogę się w ten sposób wypowiedzieć, bo to nie mój wątek ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
_Tinkerbell, niut80 - też uważam, że może o to chodzić... Ale to oznacza chyba, że nie traktuje tego związku do końca poważnie na tą chwile
![]() Dziewczyny ja wiem, że powinnam z nim pogadać i zrobię to ![]() A z tym, że boi się ciąży to też prawdopodobne, bo kieeedyś tam wspominał o tym, że nie ufa do końca prezerwatywom. A ja na chwilę obecną nie mogę stosować antykoncepcji hormonalnej i on o tym wie. Tylko że wie też, że mogę nie móc jej brać nawet przez rok,i co wtedy dopiero za rok się bedziemy kochać ![]() ![]() Edytowane przez ladyanco Czas edycji: 2012-06-09 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
jestę wieszczę
|
Zapytaj go, czemu nie chce seksu. Spróbuj też zrozumieć. To, że nie jest prawiczkiem nie oznacza też, że jest gotowy na seks z Tobą. Może jest z tych, co muszą dłużej być z dziewczyną? Może czeka, bo chce być pewien, nie chce Cie zranić?
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
jestę wieszczę
|
Bo rozwalasz jej wątek. Ona nie pyta, czy jest za wcześnie, tylko pisze, że jest gotowa na seks, ma na niego ochotę, a partner nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
bez kija nie podchodz
|
Ja też miałam szybko ochote na mojego Tż, tyle, że ja już nie byłam dziewicą.
Pośpieszyliśmy się z tym i jakoś nie żałujemy - więcj jeśli macie okazję to się nie wstrzymujcie, nie ma po co ![]() Wydaję mi się, że facet uważa klasyczny seks za bardzo zoobowiązujący i tradycyjnie chce poczekać, pzrekonać się. Poczekaj na niego i nie naciskaj bo się bardziej w sobie zamknie. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
No widzisz, ja miałam poczucie, że jestem gotowa, że tego chcę, że ma to być tu i teraz, bo jak nie to zwariuję... No i się skończyło ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
związek mi się skończył.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja autorko myślę, że chłopak się właśnie boi ciąży, stąd jego pomysł na czekanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie jeszcze pomyślałam, że może jest zdania, że utrata dziewictwa to poważna sprawa i chce jeszcze trochę poczekać aby Cię nie skrzywdzić
![]() ![]() Porozmawiajcie szczerze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pogadaj z nim i nie spiesz sie za bardzo ciesz sie ze masz tak wyrozumiałego faceta bo nie jeden juz dawno by cie wykorzystał a moze i zostawił ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
i co rzucisz we mnie kamieniem? Nie mam tego typu osobowości. Jak mam udowodnić, że nic mi nie jest w tej kwestii? Przespać się z innym? Daruj sobie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Autorko, normalnie u nas była identyczna sytuacja kiedyś!
![]() Aż się zastanawia, czy nie jestes z klonem mojego TŻta ![]() W każdym razie - u nas chodziło o lęk przed ciążą (kilka niemiłych doświadczeń + obustronna niechęć d posiadania dzieci).
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.