| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-06-19, 12:03 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | Polibuda czy asp???

W przyszłości chciałabym się zająć projektowaniem. Bardzo interesuję się sztuką, jestem z natury taką typową zakręconą artystką, dużo rysuję i maluję.. W tym roku próbowałam się dostać na architekturę PG. Z matmy jestem niezła, zdawałam rozszerzenie, przez całą klasę jeździłam co tydzień na kurs rysunku architektonicznego, i cała praca poszła na marne, ponieważ się nie dostałam ... Jeszcze czekają mnie jeszcze egzaminy z architektury na innych uczelniach  i jeden na wzornictwo przemysłowe na asp. I tu jest pytanie, czy nie lepiej dać sobie spokój z tą architekturą i iść na asp... Wiem, że jeżeli chodzi o asp to z pracą jest marnie, jednak byłabym w swoim żywiole ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- upup | 
|     |   | 
|  2012-06-19, 12:45 | #2 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dot.: Polibuda czy asp???

.

Edytowane przez 794f4f7fd0b0868ccd574eb97c8ebd94d2e43545_60bea4f1edd75 Czas edycji: 2012-11-18 o 15:10 | 
|     |   | 
|  2012-06-19, 13:49 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Święta prawda. Idź za głosem serca. Studenci "z rozsądku" wcale nie mają później łatwego życia na rynku pracy.

| 
|     |   | 
|  2012-06-19, 18:42 | #4 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-01 
				 | 

jak pisała Damnations - zastanów się, czy faktycznie chcesz do końca życia zajmować się, nie oszukujmy się, głównie projektami budowlanymi, konstrukcjami (kratownice, takie sprawy) i liczeniem czy opór cieplny ściany jest właściwy. bo jak nie - celuj w ASP. a z drugiej strony - po architekturze masz większe możliwości niż po samym ASP, bo po arch. równie dobrze można iść w kierunku wzornictwa (jeśli tylko ma się pomysł na to, co chce się robić), czy projektowania wnętrz etc. a jakie uczelnie cię interesują?   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.