Potrzebuje szybkiej odpowiedzi... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-27, 16:54   #1
szwarc
Przyczajenie

Potrzebuje szybkiej odpowiedzi...

Na początek powiem że nie wiem czy jest taki temat tu na forum ale ja tak z biegu chce wstawić i nie mam czasu na szukanie czy taki już jest . Mam kilka pytań i opiszę ogólnie o co mi chodzi .
Tak więc kiedy uprawiałem seks z moja dziewczyną ( oczywiście miałem prezerwatywę na sobie ) i już skończyliśmy odniosłem wrażenie że coś jest nie tak , po szybkim sprawdzeniu przestraszyłem się bo poza prezerwatywą ( była cała - sprawdzałem ) zauważyłem małą białą plamę . Pierwszą myślą było że prezerwatywa jest nieszczelna ale była cała . I tu nasunę pytanie , mógł być to środek pokrywający prezerwatywę ? Bo cała zawartość po wytrysku była w zbiorniczku . I kolejne pytanie czy z tego zbiorniczka na skutek ruchów ( po wytrysku były jeszcze wolne 2-3 pchnięcia ) , sperma mogła się wydostać bokiem ? I czy przy niewielkiej ilości plemników jest duża szansa na ciąże ? Nie wiem czy zrozumiecie o co chodzi bo nie wiem za bardziej jak to wyjaśnić : P . Moje następne pytania dotyczą : Mojej dziewczynie ( Ma 16 lat ) spóźnia się okres już 3 dzień . Do ilu dni może się spóźnić najwięcej okres ? I kolejne , czytałem i ona sama mi powiedziała że zawszę kilka dni przed okresem bolą kobietę piersi i właśnie teraz tak jest że ją bolą ale okres się spóźnia tak jak mówię już 3 dni . Czy to oznacza że nie mam o co się martwić i będzie go miała ale się spóźnia na skutek stresu i wgl czy piersi mogą boleć w innych przypadkach i mam czego się bać ? Osobiście nie chciałbym zostać tatusiem i przez te dni jestem trochę kłębkiem nerwów tak samo ona . Będę wdzięczny za szybkie odpowiedzi i poważne... Może niektóre rzeczy napisałem chaotycznie ale mam nadzieję że każdy będzie wiedział o co mi w pytaniach chodziło ..

Edytowane przez szwarc
Czas edycji: 2012-04-27 o 16:55
szwarc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 17:08   #2
Madzialenka_21
Zadomowienie

Dot.: Potrzebuje szybkiej odpowiedzi...

Cytat:
Napisane przez szwarc Pokaż wiadomość
Na początek powiem że nie wiem czy jest taki temat tu na forum ale ja tak z biegu chce wstawić i nie mam czasu na szukanie czy taki już jest . Mam kilka pytań i opiszę ogólnie o co mi chodzi .
Tak więc kiedy uprawiałem seks z moja dziewczyną ( oczywiście miałem prezerwatywę na sobie ) i już skończyliśmy odniosłem wrażenie że coś jest nie tak , po szybkim sprawdzeniu przestraszyłem się bo poza prezerwatywą ( była cała - sprawdzałem ) zauważyłem małą białą plamę . Pierwszą myślą było że prezerwatywa jest nieszczelna ale była cała . I tu nasunę pytanie , mógł być to środek pokrywający prezerwatywę ? Bo cała zawartość po wytrysku była w zbiorniczku . I kolejne pytanie czy z tego zbiorniczka na skutek ruchów ( po wytrysku były jeszcze wolne 2-3 pchnięcia ) , sperma mogła się wydostać bokiem ? I czy przy niewielkiej ilości plemników jest duża szansa na ciąże ? Nie wiem czy zrozumiecie o co chodzi bo nie wiem za bardziej jak to wyjaśnić : P . Moje następne pytania dotyczą : Mojej dziewczynie ( Ma 16 lat ) spóźnia się okres już 3 dzień . Do ilu dni może się spóźnić najwięcej okres ? I kolejne , czytałem i ona sama mi powiedziała że zawszę kilka dni przed okresem bolą kobietę piersi i właśnie teraz tak jest że ją bolą ale okres się spóźnia tak jak mówię już 3 dni . Czy to oznacza że nie mam o co się martwić i będzie go miała ale się spóźnia na skutek stresu i wgl czy piersi mogą boleć w innych przypadkach i mam czego się bać ? Osobiście nie chciałbym zostać tatusiem i przez te dni jestem trochę kłębkiem nerwów tak samo ona . Będę wdzięczny za szybkie odpowiedzi i poważne... Może niektóre rzeczy napisałem chaotycznie ale mam nadzieję że każdy będzie wiedział o co mi w pytaniach chodziło ..
Niech dziewczyna zrobi test. Będziecie mieli pewność.

Madzialenka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 17:35   #3
ha psi
Wtajemniczenie

ta "biała kropka" to mógł być śluz dziewczyny
wątpię że to ciąża..
okres może się spóźniać nawet i 10 dni jak mu się tak zachce..
ona ma regularne @?

i kiedy spada tyle gwiazd
ja chcę ocalić choćby Nas..

Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst:
"korzystamy z tego konta w kilka osób,
wcześniej pisała koleżanka
a teraz przedstawiam swój problem.."
ha psi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 17:36   #4
rapunzel8
Zadomowienie

1. Gdzie ta plama była? Może to wydzielina z pochwy.
2. Okres się może spóźniać bardzo długo.
3. Test ciążowy, to koszt poniżej 10 zł i jest wysoce skuteczny.
rapunzel8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 21:00   #5
sancza
Raczkowanie

Ile Wy macie lat?
Skoro prezerwatywa była cała, nie możliwe aby się sperma wydostała, to był śluz z pochwy, normalne, podczas seksu jest wydzielany w większej ilości dlatego mówi się, że "dziewczyna jest mokra". Nie ma szans, że jest w ciąży, ale możecie zrobić test, może wam ulży.
A okres może się spóźniać, i to bardzo długo, czasami w nieskończoność jak np w moim wypadku nie mam od 4 lat
sancza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 21:55   #6
Skierka001
Rozeznanie

Spokojnie, to na pewno był śluz dziewczyny. Naprawdę dużo tego produkujemy Najlepiej zróbcie test ciążowy. Kosztuje 8 zł, a jaka ulga
Skierka001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-28, 08:58   #7
ghola_ver2
Raczkowanie

Smile Dot.: Potrzebuje szybkiej odpowiedzi...

Cytat:
( oczywiście miałem prezerwatywę na sobie )
Poczekaj z tym seksem jeszcze. Osiwiejesz przed 20-tką jak będziesz się tym tak stresował. Albo jakieś coś stanie na drodze między Twoją głową a Wackiem.

Czy ten stres po jest warty, tego trochę miłego czegoś w trakcie?

"Spóźnia mi się okres" , ktoś Cię emocjonalnie szantażuje. I tyle w temacie.
ghola_ver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 19:09   #8
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
I tu nasunę pytanie , mógł być to środek pokrywający prezerwatywę ?
Już prędzej śluz dziewczyny.

Cytat:
Mojej dziewczynie ( Ma 16 lat ) spóźnia się okres już 3 dzień . Do ilu dni może się spóźnić najwięcej okres ?
Spóźnić się może sporo. Niech dziewczyna zrobi test ciążowy, i tyle

Cytat:
I kolejne , czytałem i ona sama mi powiedziała że zawszę kilka dni przed okresem bolą kobietę piersi (...)
Mnie właściwie nigdy nie bolą... Czy to znaczy, że nie miesiączkuję?
Stary 2012-05-01, 14:27   #9
kika86
Raczkowanie

a teraz jeszcze raz usiądz, uspokoj się, uruchom narząd do myślenia i zastanów się, jak sperma miała wyfrunąć z twojej szczelnej gumki po wyjęciu penisa ?

tak własnie, nie mogła.

kobieta wydziela śluz jeśli nie zdarzyliscie zauważyć i to pewnie był on.

ehh

175cm
70kg-66,5kg-65kg-63kg
kika86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 08:36   #10
anuluu
Raczkowanie

przez stres właśnie czymś takim podobnym spóźnił mi się okres 2 tygodnie, później uznałam że idę po tabsy i skończył się stres bo mam okres jak w zegarku
anuluu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 20:50   #11
karuzel_a
Raczkowanie

Widzę, że stres wziął górę

Na ciążę marne szanse i jak macie po 16 lat, to może warto zaczekać....

blog o codziennych rzeczach w niecodziennym stylu...
karuzel_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 19:30   #12
Clood
Zadomowienie

to pewnie był śluz, a jak nie wiesz nic o antykoncepcji, organizmie dziewczyny, jakichkolwiek zasad nie bierz się za seks, bo to nie jest dla dzieci...

Clood jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 20:30   #13
TmargoT
Zakorzenienie

po takim stresiku chyba nieprędko będzie kolejny numerek.
szkoda mi tych młodych i niedoświadczonych,mozna zawału się nabawić...
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 22:36   #14
czarna perelkaa
Przyczajenie

test i po krzyku.watpie w ciaze ale nie ktorym sie zdarzaja nigdy na sto nie ma penosci...
czarna perelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości