|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Potrzebuje szybkiej odpowiedzi...
Na początek powiem że nie wiem czy jest taki temat tu na forum ale ja tak z biegu chce wstawić i nie mam czasu na szukanie czy taki już jest . Mam kilka pytań i opiszę ogólnie o co mi chodzi .
Tak więc kiedy uprawiałem seks z moja dziewczyną ( oczywiście miałem prezerwatywę na sobie ) i już skończyliśmy odniosłem wrażenie że coś jest nie tak , po szybkim sprawdzeniu przestraszyłem się bo poza prezerwatywą ( była cała - sprawdzałem ) zauważyłem małą białą plamę . Pierwszą myślą było że prezerwatywa jest nieszczelna ale była cała . I tu nasunę pytanie , mógł być to środek pokrywający prezerwatywę ? Bo cała zawartość po wytrysku była w zbiorniczku . I kolejne pytanie czy z tego zbiorniczka na skutek ruchów ( po wytrysku były jeszcze wolne 2-3 pchnięcia ) , sperma mogła się wydostać bokiem ? I czy przy niewielkiej ilości plemników jest duża szansa na ciąże ? Nie wiem czy zrozumiecie o co chodzi bo nie wiem za bardziej jak to wyjaśnić : P . Moje następne pytania dotyczą : Mojej dziewczynie ( Ma 16 lat ) spóźnia się okres już 3 dzień . Do ilu dni może się spóźnić najwięcej okres ? I kolejne , czytałem i ona sama mi powiedziała że zawszę kilka dni przed okresem bolą kobietę piersi i właśnie teraz tak jest że ją bolą ale okres się spóźnia tak jak mówię już 3 dni . Czy to oznacza że nie mam o co się martwić i będzie go miała ale się spóźnia na skutek stresu i wgl czy piersi mogą boleć w innych przypadkach i mam czego się bać ? Osobiście nie chciałbym zostać tatusiem i przez te dni jestem trochę kłębkiem nerwów tak samo ona . Będę wdzięczny za szybkie odpowiedzi i poważne... Może niektóre rzeczy napisałem chaotycznie ale mam nadzieję że każdy będzie wiedział o co mi w pytaniach chodziło .. ![]() Edytowane przez szwarc Czas edycji: 2012-04-27 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Potrzebuje szybkiej odpowiedzi...
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ta "biała kropka" to mógł być śluz dziewczyny
![]() wątpię że to ciąża.. okres może się spóźniać nawet i 10 dni jak mu się tak zachce.. ![]() ona ma regularne @?
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1. Gdzie ta plama była? Może to wydzielina z pochwy.
2. Okres się może spóźniać bardzo długo. 3. Test ciążowy, to koszt poniżej 10 zł i jest wysoce skuteczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ile Wy macie lat?
![]() Skoro prezerwatywa była cała, nie możliwe aby się sperma wydostała, to był śluz z pochwy, normalne, podczas seksu jest wydzielany w większej ilości dlatego mówi się, że "dziewczyna jest mokra". Nie ma szans, że jest w ciąży, ale możecie zrobić test, może wam ulży. A okres może się spóźniać, i to bardzo długo, czasami w nieskończoność jak np w moim wypadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Spokojnie, to na pewno był śluz dziewczyny. Naprawdę dużo tego produkujemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Poczekaj z tym seksem jeszcze. Osiwiejesz przed 20-tką jak będziesz się tym tak stresował. Albo jakieś coś stanie na drodze między Twoją głową a Wackiem.
Czy ten stres po jest warty, tego trochę miłego czegoś w trakcie? "Spóźnia mi się okres" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
ma zielone pojęcie
|
Już prędzej śluz dziewczyny.
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a teraz jeszcze raz usiądz, uspokoj się, uruchom narząd do myślenia i zastanów się, jak sperma miała wyfrunąć z twojej szczelnej gumki po wyjęciu penisa ?
tak własnie, nie mogła. ![]() kobieta wydziela śluz jeśli nie zdarzyliscie zauważyć i to pewnie był on. ehh
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
przez stres właśnie czymś takim podobnym spóźnił mi się okres 2 tygodnie, później uznałam że idę po tabsy i skończył się stres bo mam okres jak w zegarku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Widzę, że stres wziął górę
![]() Na ciążę marne szanse i jak macie po 16 lat, to może warto zaczekać....
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
to pewnie był śluz, a jak nie wiesz nic o antykoncepcji, organizmie dziewczyny, jakichkolwiek zasad nie bierz się za seks, bo to nie jest dla dzieci...
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
po takim stresiku chyba nieprędko będzie kolejny numerek.
szkoda mi tych młodych i niedoświadczonych,mozna zawału się nabawić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
test i po krzyku.watpie w ciaze ale nie ktorym sie zdarzaja nigdy na sto nie ma penosci...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.