|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Irokez
Witajcie
![]() Chciałabym sobie zrobić irokeza, takiego z prawdziwego zdarzenia - wygolonego po bokach zupełnie, zostawione tylko na środku. Potem to pofarbować jakoś fajnie... Teraz pytanie: czy w salonie fryzjerskim mi zrobią takiego irokeza? Jeśli tak, to za ile? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Irokez
Zrobią...przynajmniej mojej koleżance zrobili.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
no nie wiem, ja byłam u młodszej też po to i w ogóle nie dopuszczała do siebie myśli jak można mieć coś takiego na głowie i zrobiła po swojemu coś dziwnego a'la grzyb i już miałam po włosach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No to już zależy na kogo się trafi, ale warto popytać. Na pewno w końcu jakaś się zgodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
grzyb jest jakąś tam formą irokeza (choć niektóre fryzjerki zaczynają się krzywić, gdy ktoś chce fryzury z wygoleniem)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Zostaw sobie chociaz dwa milimetry wlosów i jakiegoś pejsa przy uchu, zamiast wygalać do zera, na kobietach to lepiej wygląda.
Zrobić, zrobią wszystko, jesli będziesz się upierac, żę tak chcesz i jesteś pewna, w każdym razie ja tak robię dodając, że jak pani sięboi, to niech pani zrobi troszeczkę, jak bedzie źle to przestaniemy, a jak bedzie ok, to zrobimy całosc :P zawsze jest dobrze :P. Co do ceny, to zależy od miasta, ale średnia cena usługi cięcie + farba to chyba około 100 pln, zakładając ze chcesz wiecej kolorów na włosach to wiecej; jak mieszkasz w duzym miescie to i trzy stówki pójdą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.