|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Polećcie fajnego fryzjera/kę w ełku
KOCHANE KOLEZANKI WIZAŻANKI....MAM OGROMNY DYLEMAT...MAM ŚLUB W SIERPNIU W MOIM KOCHANYM RODZINNYM MIEŚCIE EŁKU...ALE OD DAWNA TAM NIE MIESZKAM I NIE WIEM JAK TAM TERAZ JEST Z FACHOWCAMI OD NOŻYCZEK, ZALEŻY MI NA OSOBIE Z POLOTEM, NIE CHCĘ TRAFIĆ DO KOGOŚ KTO ZROBI MI NA GŁOWIE KASK ALBO FRYZURĘ NA KALAFIORA
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Polećcie fajnego fryzjera/kę w ełku
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- zapomniałam zapytać jak u Ciebie z makijażem? Ponieważ ja wciąż kogoś szukam... ;/
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o makijaż mam siostrę cioteczną, która jest kosmetyczką i zajmuje się też wizażem...zaoferowała pomoc, więc to mam z głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wybieram się w czerwcu na wesele znajomych do Ełku. Czy możecie polecić jakiś salon kosmetyczno- fryzjerski lub wizażystkę z Ełku?
Przeszukałam trochę neta ale nic specjalnego nie znalazłam, poza tym nie znam kompletnie tamtych rejonów i opinii więc byłabym wdzięczna za podpowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.