|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Szkolenie w na Mazurach, pomóżcie:)
Witam serdecznie Kochane Wizażanki
![]() ![]() Chce też powiedzie że od dłuższego czasu przegladam forum i uważam że jest ogromną skarbnicą wiedzy ![]() ![]() ![]() Serdecznie pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szkolenie w na Mazurach, pomóżcie:)
polecam Mrągowo, tam szkoli sławna Eleo. Wejdz na forum euro fashion, tam dowiedz się szczególów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja zaproponuje Ci olsztyn szkoli P.Iza bardzo fajna babka-cena kursu indywidualnego-700zl(wlasnie go skonczylam i jestem bardzo zadowolona)pozdrawiam
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Surimi podaj proszę nazwisko tej Pani Izy, na jakiej firmie ona szkoli???
ja najlepsze opinie słyszałam o Pani Ewie Kargetta z Mrągowa i tam się wybieram Edytowane przez aaaddd Czas edycji: 2008-12-08 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Był już podobny wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...orum+publiczne |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Nieaktualne?
Wątek powstał 2 tygodnie temu.. No ale ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
ehh to ja pewnie przeoczylam bo wczesniej takowy tez byl
![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale zaraz przegrzebię ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
tez wybieram sie na szkolenie do P. Ewy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry wszystkim zainteresowanym
![]() przez całkowity przypadek trafiłam na ten dość stary już wątek na wizażu, na którym notabene bardzo mało się udzielam, gdyż cały mój wolny czas i energię skupiam na prowadzeniu szkoleń i doskonaleniu swojego warsztatu pracy. Nie mniej dotyczy on mnie osobiście, wiec pozwolę sobie zabrać głos. Przede wszystkim to chciałam podziękowac wszystkim wizażankom, które umieściły tu pozytywne opinie o moich szkoleniach - dziękuję kochane ![]() ![]() Co do wątku do przejrzenia którego usilnie namawia paulakrk to nie wiem czy te, jak to nazwała "informacje" coś wniosły dla zainteresowanych, bo oprócz subiektywnej opinii Pauliny P. (paulakrk) nic tak właściwie nie wnoszą. Nie będę się wypowiadać na temat tego jak nazwać wklejanie na forum wybranych screenów z dyskusji. Takie wyrywanie czyichś wypowiedzi z ogólnego kontekstu rozmowy aby postawić wybrana osobę w niekorzystnym świetle chyba najbardziej wskazuje na jeden fakt - niewłaściwe intencje Pauliny P. Przykro mi, że negatywny stosunek jaki ta osoba ma do mnie przenosi się nawet na inne fora, takie jak wizaż. Ale nie to jest powodem mojej odpowiedzi w tym wątku, więc zostawmy tych co lubią siać zamęt. ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję wszystkim za te miłe słowa pod moim adresem i przy okazji chciałabym poinformować, że w niedługim czasie ruszymy w końcu z firmową strona internetową, na której będziecie mogły znaleźć wszystkie interesujące Was informacje odnośnie szkoleń ![]() ![]() Pozdrawiam i buziaki 4all Ewa Kargetta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Eleo
![]() Nie wybrałam się wtedy do Ciebie na szkolenie, ale kiedyś to zrobię ![]() Do Pauli P. również moim marzeniem jest się wybrać na szkolenie ![]() kiedyś na pewno to uczynię ![]() ![]() Jeśli chodzi o mnie, to bardzo dużo wiedzy znalazłam na wizażu i ukłony dla Pauli bo w większości korzystałam z Twojej wiedzy, i z tego co pisałaś innym dziewczynom ![]() dziś pragnę wam pochwalić się nie tylko ukończonym kursem stylizacji ale również certyfikatem Instruktora Stylizacji Paznokci I-nails, jak również zapraszam do mojej galerii, i zobaczcie same jak dzięki radom na wizazu i wielu ćwiczeniom wyglądają teraz pazurki wykonywane przeze mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=326614
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.