|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co kupić mało znanej koleżance z pracy?
Wiem, że wątków prezentowych jest mnóstwo, postanowiłam jednak założyć osobny, gdyż zawsze pierwszym pytaniem jest "jaka jest ta osoba, co lubi?" a ja osoby, której mam kupić prezent w zasadzie prawie nie znam
![]() W mojej pracy panuje dość luźna atmosfera i przyjazne stosunki między pracownikami. Tradycją jest robienie sobie drobnych prezentów i wręczanie ich na wigilii pracowniczej. Pracuję w tej firmie od paru tygodni i wylosowałam koleżankę. Ustaliliśmy między sobą, że prezenty mają być z jajem ![]() Koleżanka ma 26 lat, wydaje się osobą sympatyczną i pozytywnie zakręconą. Za to w pracy jest dość wymagająca, od siebie i innych. Nosi dredy, ubiera się dość zwyczajnie, raczej się nie maluje. Jestem w totalnej kropce! Nie chcę przegiąć w żadną stronę, tzn. kupić jej czegoś zbyt poważnego, ani zbyt głupkowatego (to nie nastolatka). Poza tym, co można kupić za 2 dychy... Pewnie mogłabym zapytać kogoś z pozostałych pracowników, co mogłoby ucieszyć koleżankę, ale postanowiliśmy nie zdradzać, kto kogo wylosował i nie chcę psuć innym zabawy ![]() Wiem, że oczekuję niemożliwego, ale może ktoś ma jakieś pomysły? ![]()
![]() |
#2 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Dot.: Co kupić mało znanej koleżance z pracy?
może nalewke albo jakis likier? jesli jest niepijaca to zawsze moze komus odstapic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Myślałam o jakimś zabawnym kubku, ale większość wydaje mi się nie zabawna, a żenująca ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może w jakiejś smiesznej butelce? albo nie tyle smiesznej, co niezwykłej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
likier z jajem w zabawnej butelce to widziałam kiedyś takie małe szoty z jakimś białym likierem w kształcie plemnika na stoisku alkoholowym w sklepie spożywczym
![]() Może zestaw świąteczny 3 jajek niespodzianek kinder? ![]()
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Alkohol jest ok, ale z własną etykietką. Odkleić oryginalne etykiety po namoczeniu butelki w wodzie, zaprojektować własne (np. w Gimpie) i wydrukować na papierze do naklejek.
Np. z przodu napis "MOCNA (imię koleżanki)" + zdjęcie koleżanki (możesz podkraść z Fejsa jeśli ma ![]() I jakiś zabawny opis typu: "10% dobrej zabawy 15% głupot..." Można wpisac jakieś jej cechy albo zachowania typu "kserowania dwustronnie", albo coś ![]() Dalej klauzula: "Po spożyciu nie należy prowadzić hulajnóg i wózków widłowych z napędem na dwa koła bądź prowadzić spotkań pracowniczych..." itp. + procentowa zawartość alkoholu w napoju. A do tego wielka kokarda na szyjce. Robiliśmy tak znajomym na Osiemnastki, super wychodziło ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
pomysł powyżej rewelacyjny, możesz też zamówić top z jakimś fajnym tekstem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Może w ubiegłym roku prezenty też miały być "z jajem"? To możesz podpytać kolegów, jakie prezenty się pojawiały, żeby mniej więcej się orientować
![]() ![]() CHyba, że jakiś zabawny plakat, może nawet taki o biurowej rzeczywistości ![]() Edit: właśnie, tak sobie pomyślałam, że z tym kinderami to dobry pomysł. Jak nie masz pomysłu, to kup coś normalnego i dołóż tam jajko kindera. I będzie prezent z jajem ![]() Edytowane przez ta_iwona Czas edycji: 2012-12-12 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.