|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Łeba...pytanko..
Dziewczyny czy któraś z Was klika z Łeby??? bo wybieram się tam w przyszłym tygodniu z chłopakiem i potrzebuję 2 noclegi..kurczę tylko nie wiem czy w pełni sezonu znajdę noclegi na taki krótki okres czasu
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Dot.: Łeba...pytanko..
może lepiej dzwonić? na pewno część z wynajmujących mają tel.domowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mają ale niestety w tamtym roku moja koleżanka w ten sposób straciła prawie 100 zł. i nic z tego nie miała...ale co tam najwyżej bedziemy spać pod gołym niebem
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Wiesz, nie chce Cie martwic, ale chyba bedziecie mieli problem ze znalezieniem czegokolwiek w normalnych cenach....
Ja w ostatnim tygodniu obdzwoniłam chyba 40 różnych kwater, pokoi do wynajęcie, pól campingowych itp... i nic. Gdziekolwiek dzwoniłam wszędzie słyszałam "lipiec cały zajęty". Więc lepiej przeszukaj dobrze różne serwisy na których znajduja się adresy, telefony kwater, bo cięzko będzie. Wszędzie mająwolne, ale po 15 siepnia... ![]() Ja znalazłam w końcu z ogłoszenia na allegro wolna przyczepę campingową w Mielnie. I to wcale nie tanio.. Podaje Ci tu pewne namiary: Dawidowicz Irena ul. Nowęcińska 12, Łeba 059 866-26-54 Mozesz spróbowac zadzwonić, ja dzowniłam, ale termin mi nie odpowiadał. W tym miejscu była kiedyś moja kolezanka... Powodzenia w szukaniu!
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A czy to moglby byc troszke oddalony od Łeby Nowęcin? Tam łatwiej znalezc wolny pokoj w srodku sezonu...
Kiedys spedzalam tam caly lipiec i zawsze gdzies mi sie rzucala w oczy tabliczka "wolne pokoje". Moze nawet w pensjonacie w ktorym mieszkalam by sie cos znalazlo bo rzadko sie zdarzalo ze byl komplet.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.