|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Tworzymy własnoręcznie grę erotyczną... NAsze pomysły, propozycję... Zapraszam!!
Czesc dziewczyny. Założyłam ten wątek ponieważ postanowiłam zrobić własnoręcznie grę erotyczną cos podobnego jak „Rozkosz”. Wiem, że podobny wątek już istnieje ale w nim pisane są propozycje miłosnych czynności. Mi nie o to chodzi. Taką listę już mam, dla zainteresowanych wklejam ją poniżej. Zakładając ten wątek chciałabym abyśmy wymieniałyśmy się propozycjami odnośnie samej gry. Jak to zrobić, jak wygląda plansza, jakie macie pomysły itp.
Moja propozycja jak na razie jest taka aby jeśli partner/ka wyrzucająca liczbę oczek 5 lub 6 sciagneła ubranko, zamiast ruszać się pionkiem 5,6 pol do przodu. W ten sposób gra mogłaby się zbyt szybko zakończyć… ![]() Czekam na Wasze propozycję i myśle ze razem uda nam się stworzyc super fajną grę dostosowana do potrzeb swojego związku. W koncu każda z nas najlepiej wie co ich tygryski lubią najbardziej hehe ![]() Erotyczne czynności, które będą znajdowały się w mojej grze: Pomasuj plecy partnera. Pomasuj łydki partnera. Pomasuj brzuszek partnera. Pomasuj ramiona i kark partnera. Całując partnera głaskaj jego twarz. Pocałuj partnera z języczkiem. Pocałuj partnera w ucho. Zatańczcie chwilę przytulańca. Każ partnerowi położyć się wygodnie i wymasuj Jego (Jej) ciało Ściągnij w fantazyjny sposób 2 rzeczy (do wyboru). Potem ubierz je z powrotem. Partner bierze partnerkę na ręce i zmysłowo całuje Partner bierze partnerkę na kolana i zmysłowo całuje. Przytul i pocałuj partnera Patrzcie sobie głęboko w oczy. Mocno przytul się do partnera i opowiedz mu, o czym myślisz. Kolejne trzy zadania przeznaczone dla Ciebie wykonujesz z zawiązanymi oczami. Powiedz partnerowi jak bardzo go kochasz Zatańcz dla partnera, taniec erotyczny (zdejmij co najwyżej jedną część ubrania). Partner prezentuje umięśnienie swojego ciała. Partnerka wykonuje striptiz, pozostaje w bieliźnie. Każ partnerowi wybrać dowolną literę i wycałuj wszystkie części Jego (Jej) ciała które się na nią zaczynają. Przez 20 sekund najlepiej jak możesz prowokuj i podniecaj partnera, ale... bezdotykowo. Pocałuj partnera długo i namiętnie Powiedz partnerowi jak seksownie teraz wygląda i opisz co cię najbardziej podnieca. Wracasz na start. Ściągasz ciuszek. Pieść piórkiem lub innym miękkim przedmiotem ciało partnera. Omijając miejsca intymne. Opisz coś najseksowniejszego co chciałbyś (chciałabyś), aby Twój partnera miał na sobie. Zawiąż partnerowi oczy, weź jego (jej) rękę i prowadź po swoim ciele gdzie tylko zapragniesz. Pozwól zasmakować partnerowi bitej śmietany (lub innej słodyczy) prosto z Twojego pępuszka. Partnerka siada wygodnie na kolanach partnera, mocno się do niego przytula i całuje go przez minutę z języczkiem. Zmysłowo całuj piersi partnera. Każ partnerowi opowiedzieć jaką fantazję erotyczną chciałby z Tobą przeżyć. Namiętnie całuj uda partnera, omijając miejsca intymne. Opowiedz jaką pozycje seksualną lubisz najbardziej i dlaczego Powiedz partnerowi na uszko jak chcesz żeby Cię dotykał(ła) w miejscu intymnym i powiedz dokładnie jak ma to robić. Partnerka bierze „miecz” partnera i kładzie między piersi, poczym delikatnie go masuje. Uprawiaj miłość francuską w pozycji 69 leżąc na boku. innym miękkim przedmiotem miejsca intymne partnera. Partnerka siada na kolanach partnera, on wkłada swój „miecz” do „muszelki”, nie poruszając się całujcie się przez 10 sekund (razem głośno odliczając do 0), po czym partnerka natychmiast wstaje
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Tworzymy własnoręcznie grę erotyczną... NAsze pomysły, propozycję... Zapraszam!
Jest taki wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tworzymy własnoręcznie grę erotyczną... NAsze pomysły, propozycję... Zapraszam!
tak? szukałam ale nie znalazłam, mozesz podac link?????
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.