|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Dwie propozycje do rozważenia :)
Mam dwie propozycje:
1. Utworzenie WĄTKU POWITALNEGO dla wsztskich nowych Wizażanek - przyklejonego na samej górze np. na plotkowym. Może dałoby się nawet link do takiego wątku zapodać na stronie po dokonaniu pełnej rejestracji? ![]() Co szefostwo na to? 2. Dodanie regulaminu Targowiska do akceptowania - już pisałam o tym wcześniej. Chodzi mi o to by przed zaożeniem nowego wątku na Targowisku po kliknięciu w ZAŁÓŻ WĄTEK przechodziło się do strony z treścią regulaminu. I tak jak przy zakładaniu darmowych kont email wątek możnaby utworzyć tylko po kliknięciu w ZAPOZNAŁAM SIĘ Z REGULAMINEM I AKCEPTUJĘ (no lub podobny zwrot) i dopiero wtedy przejście do formularza ZAŁÓŻ NOWY WĄTEK. Wtedy raczej nie ma mowy o omijaniu regulaminu i każde jego naruszenie lub złamanie byłoby jasne - tzn jeżeli moderatorstwo zamknęłoby wątek nie ma powodu do dyskuski i pyskówek ponieważ osoba wątek zakładająca zgadzała się na regulamin ![]() Jak myślicie? Dałoby się? PZDR ![]() PS Miaam pracować ... ale nie mogę się odczepić ![]()
![]() |
#2 | ||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Dwie propozycje do rozważenia :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie propozycje do rozważenia :)
Cytat:
Cytat:
![]() PZDR ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.