Dwie propozycje do rozważenia :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-07-18, 19:54   #1
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Smile

Dwie propozycje do rozważenia :)

Mam dwie propozycje:
1. Utworzenie WĄTKU POWITALNEGO dla wsztskich nowych Wizażanek - przyklejonego na samej górze np. na plotkowym. Może dałoby się nawet link do takiego wątku zapodać na stronie po dokonaniu pełnej rejestracji?
Co szefostwo na to?

2. Dodanie regulaminu Targowiska do akceptowania - już pisałam o tym wcześniej. Chodzi mi o to by przed zaożeniem nowego wątku na Targowisku po kliknięciu w ZAŁÓŻ WĄTEK przechodziło się do strony z treścią regulaminu. I tak jak przy zakładaniu darmowych kont email wątek możnaby utworzyć tylko po kliknięciu w ZAPOZNAŁAM SIĘ Z REGULAMINEM I AKCEPTUJĘ (no lub podobny zwrot) i dopiero wtedy przejście do formularza ZAŁÓŻ NOWY WĄTEK.
Wtedy raczej nie ma mowy o omijaniu regulaminu i każde jego naruszenie lub złamanie byłoby jasne - tzn jeżeli moderatorstwo zamknęłoby wątek nie ma powodu do dyskuski i pyskówek ponieważ osoba wątek zakładająca zgadzała się na regulamin
Jak myślicie? Dałoby się?

PZDR Natalia
PS Miaam pracować ... ale nie mogę się odczepić

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-18, 21:57   #2
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: Dwie propozycje do rozważenia :)

Cytat:
Napisane przez d'ou vient le vent
Mam dwie propozycje:
1. Utworzenie WĄTKU POWITALNEGO dla wsztskich nowych Wizażanek - przyklejonego na samej górze np. na plotkowym. Może dałoby się nawet link do takiego wątku zapodać na stronie po dokonaniu pełnej rejestracji?
Co szefostwo na to?
A jakaś propozycja co do zawartości bardzo by nam pomogła w zastanowieniu się nad odpowiedzią
Cytat:
2. Dodanie regulaminu Targowiska do akceptowania - już pisałam o tym wcześniej. Chodzi mi o to by przed zaożeniem nowego wątku na Targowisku po kliknięciu w ZAŁÓŻ WĄTEK przechodziło się do strony z treścią regulaminu. I tak jak przy zakładaniu darmowych kont email wątek możnaby utworzyć tylko po kliknięciu w ZAPOZNAŁAM SIĘ Z REGULAMINEM I AKCEPTUJĘ (no lub podobny zwrot) i dopiero wtedy przejście do formularza ZAŁÓŻ NOWY WĄTEK.
Wtedy raczej nie ma mowy o omijaniu regulaminu i każde jego naruszenie lub złamanie byłoby jasne - tzn jeżeli moderatorstwo zamknęłoby wątek nie ma powodu do dyskuski i pyskówek ponieważ osoba wątek zakładająca zgadzała się na regulamin
Jak myślicie? Dałoby się?

PZDR Natalia
PS Miaam pracować ... ale nie mogę się odczepić
To jest możliwe tylko w momencie rejestracji w ogóle na forum. Ale wegług nas na targowiskach obowiązuje specjalny regulamin i nie jest naszą winą, że komuś nie chce się z nim zapoznać, a nawet jeśli, to postępować zgodnie z nim.

zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-18, 22:44   #3
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Dot.: Dwie propozycje do rozważenia :)

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
A jakaś propozycja co do zawartości bardzo by nam pomogła w zastanowieniu się nad odpowiedzią
No np. żeby nowe osoby się przedstawiły, napisały jak tu trafiły, i co nie co o sobie (zainteresowania, kim są, co robią, rozmiar buta itd.)

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
To jest możliwe tylko w momencie rejestracji w ogóle na forum. Ale wegług nas na targowiskach obowiązuje specjalny regulamin i nie jest naszą winą, że komuś nie chce się z nim zapoznać, a nawet jeśli, to postępować zgodnie z nim.

Ech... czyli zostaje i ciachanie. Kurka, szkoda.

PZDR Natalia

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości