|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mieszkanie- Wrocław
Witam,
nie wiem czy we właściwym miejscu zakładam ten wątek ale nie bardzo wiedziałam gdzie go umieścić. Dziewczyny- mam pytanie. Czy któraś z Was nie zna może kogoś kto ma do wynajęcia jakieś małe mieszkanie we Wrocławiu w okolicy centrum/ Biskupina (okolice Akademii Medycznej) - sprawa bardzo, bardzo pilna. Mam nadzieję, że nie złamałam regulaminu zakładając ten wątek. Z góry wielkie dzięki za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mieszkanie- Wrocław
sprawdź na portalach tego typu
www.gratka.pl www.domiporta.pl wygodne, bo można zaznaczyć dzielnicę, powierzchnię, cenę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
z doświadczenia wiem , że musisz z samego rane kupic gazete wrocławską i sie umawiać na oglądanie wszystkich mieszkań... POdkreślam Z SAMEGO RANA... bo jak zaczniesz dzwonic np o 12, to juz na milion % tych mieszkan nie bedzie...
Radziłabym Ci umawiać sobie kilka mieszkan do oglądania, zeby specjalnie nie jechać tylko w sprawie jednego, bo ludzie często robią w konia i przykładowo nie otwierają drzwi, bądź na twoją godzinę oglądania jest jeszcze 4 oglądających i jest kasting i podnoszenie ceny.. ja niestety musiałam skorzystać z usług biura nieruchomości... ale widzę też plusy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Polecam www.dlastudenta.pl - odświeżaj stronkę co chwilę i dzwoń niezwłocznie po ukazaniu się ogłoszenia, które Cię interesuje, bo jak zadzwonisz po 10 min to już pies pogrzebany. Znam ten ból, z mieszkaniami do wynajęcia jest coraz ciężej, ale na pewno uda Ci się coś znaleźć
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
kup też giełdę dolnośląska. Odwiedz stronę wroclaw.gumtree.pl czy jakos tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
HELP
![]() Dziewczyny! Pomagam mojemu chłopakowi znaleźć mieszkanie albo pokój na kilka dni, może być na miesiąc, a jeszcze lepiej byłoby do końca semestru, bo z przykrego powodu nie ma się gdzie teraz podziać. Gdybyście znały kogoś albo miały jakiegoś kolegę albo kolegów szukających współlokatora lub z wolnym pokojem to bardzo Was proszę dajcie mi znać ![]() Piszcie na maila: magda14lena@gmail.com Będę Wam bardzo wdzięczna! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.