|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zaliczenie roku na zaocznych
Witam
Nie znalazłam takiego wątku z odpowiedzią na moje pytanie więc zakładam nowy. Jeśli coś jednak pominęłam i takowy jest to wybaczcie mi ![]() Mam problem. Jestem w technikum i niestety już poprawiam rok ponieważ dużo chorowałam, leżałam w szpitalu i nie dałam sobie rady. W tym roku niestety sytuacja może się powtórzyć. Mam nerwicę i przez to pierwszy semestr trochę zawaliłam. Może jeszcze dam radę wyjść z tych zagrożeń ale jeśli nie... Nie chciałabym stracić kolejnego roku nauki. Moja koleżanka kiedy dowiedziała się że w szkole dziennej jej nie przepuszczą przeniosła się rok temu na zaoczne i ponoć zaliczyli jej tamte przedmioty i poszła od razu do 2kl. Wiecie czy taka opcja jest możliwa? I czy można wtedy zaliczyć tylko 2 semestr? Jak to wygląda? ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaliczenie roku na zaocznych
Twoja koleżanka pewnie przeniosła się z liceum dziennego do liceum zaocznego dla dorosłych.
Z technikum do liceum też można, ale czy warto utracić tytuł technika ? Pomyślałaś o indywidualnym toku nauczania skoro sytuacja może się powtórzyć, że będziesz w szpitalu ? Pogadaj z wychowawcą co byś musiała poprawić/ zaliczyć by Cię przepuścili nauczyciele. Trochę wiary w siebie. I przede wszystkim mniej wizażu a więcej nauki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.