|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Motyw imprezy 18 stkowej POMYSŁY ! :)
Hej dziewczyny
![]() Za miesiąc wyprawiam imprezę 18 stkową, na ok. 40 osób. Będą to tylko sami znajomy. Impreza będzie na dużej sali. A wiec, jakie macie pomysły na motyw przewodni takiej imprezy? Podrzućcie mi jakiś pomysł, jak coś zrobić, co do tego potrzebne itp. Będę bardzo wdzięczna ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Motyw imprezy 18 stkowej POMYSŁY ! :)
hmm ja kiedys ogladalam zdjecia mojej kumpeli z 18-stki. U niej motyw przewodni to bylo cos na styl ojciec chrzesny. Wygladalo to suuper bo wszyscy sie przebrali- czyli np faceci byli w koszulach i np spodnie z szelkami, plastikowe pistolety,wlosy ulizane na zel a dziewczyny ubieraly sie w nap male czarne, futra z lisa jako szaliki itd.. Aa i oczywiscie panowie dostali po cygarze
![]() Sala nie byla wogole przybrana ale ubrania gosci wystarczyly zeby byl super klimat. Ja uwazam ze to lepsze niz np imreza w stylu aloha itd pozdrawiam-mam nadzieje ze spodoba ci sie moj pomysl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Różowy Jednorożec
|
A ja miałam mega różową osiemnastkę. Sala cała w różowych balonach, goście też na różowo. Jak u Dody
![]() Znajoma robiła urodziny na rancho, goście przyszli ubrani w stylu kowbojskim. Też było fajowo ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
byłam na 18 w stylu "burdello"
![]() ![]() to zrobiło na mnie wrażenie, super efekt ![]() klimat plażowy - impreza na plaży, wszyscy na luzaka w strojach kąpielowych ![]() ![]() LATA 60te !! to jest COŚ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja byłam na 18stce gdzie kazdy miał się za kogoś przebrac i tym sposobem były cyganki, kowboje, wampiry, czarownice, rzymianie, policjantki, murzynki, kibice itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Postacie z filmów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.