|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przyssawki
Cześć dziewczyny.
Jestem tu z Wami od niedawna, ale mam nadzieję że mi pomożecie ![]() ![]() ![]() Termin zamążpójścia 25 sierpnia 2012r. ![]() ![]() ![]() Sukienka zamówiona ![]() ![]() Dekorację samochodu chcę wykonać sama, znalazłam już w necie co chcę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyssawki
Widziałam gdzieś w internecie ale teraz nie pamiętam gdzie, takie przyssawki z dziurką na górze
![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/przyssawka-przyssa...270963011.html tu znalazłam na szybko. I jak widzę to są nawet różne średnice tych dziurek ![]()
Edytowane przez moniczka_2010 Czas edycji: 2012-05-10 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
na przyssawce masz dziurke przez te dziurke drucik florystyczny i przykrecasz do przyssawki lodyge (mocno zeby wiatek nie fruwal!)
tulipanow w sierpniu moze juz nie byc albo na gieldzie moga byc bardzo drogie. juz teraz tulipany sa coraz gorsze na gieldzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Racja, kto Ci obiecał tulipany w sierpniu? W swojej pracowni nie przyjmuję zamówień na tulipany od czerwca do września, bo z polskich upraw już są praktycznie niedostępne a holenderskie jeśli w ogóle będą to bardzo drogie, o małych pąkach i w niewielkim asortymenie kolorystycznym.
Edytowane przez foto_frame Czas edycji: 2012-05-15 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.