| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-04-21, 18:03 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | szukam przyjaciolki/kolezanki z Gliwic

Hej Dziewczny  Jestem z Gliwic, mam 20 lat, niedawno zakonczył się moj związek, przez który stracilam wiekszość kontaktów, potrzebuję się wyrwać z domu.. szukam przyjaciolki na dobre i zle, bratniej duszy, z ktorą bede mogla wypasc na miasto, zakupy, imprezę, ktorej bede mogla się zwierzyć z problemow. Wyrywać facetów na imprezach!   Jeśli masz ochotę pogadać albo lepiej mnie poznać napisz!   | 
|     |   | 
|  2012-05-13, 20:08 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Dot.: szukam przyjaciolki/kolezanki z Gliwic

Hej!   Często jestem w Gliwicach i siedze sama w domu  W tym roku będę miała 17 lat!   Chętnie poznam osobę z Gliwic   | 
|     |   | 
|  2012-05-16, 12:52 | #3 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Dot.: szukam przyjaciolki/kolezanki z Gliwic

Cytat: 
  ja też  jestem z Gliwic. Również niedawno zakończyłam długoletni związek, przez który potraciłam znajomych... Na szczęście niektóre kontakty odnowiłam, ale nie jest ich mimo wszystko wiele. Wiem w jakiej sytuacji się znajdujesz i chętnie Ci dotrzymam towarzystwa, a jednocześnie sama też nawiążę nową znajomość. Jeżeli przypadniemy sobie do gustu to ruszymy na podbój świata  Odezwij się jeżeli to jest nadal aktualne   
				__________________ 69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50    | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.