|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
moje początki z biżuterią
Postanowiłam założyć wątek z moimi pracami. Na razie jest tego niewiele ale będzie lepiej.
![]() Zapraszam do oglądania i komentowania. Edytowane przez efula Czas edycji: 2013-03-05 o 15:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moje początki z biżuterią
ładne kolczyki i do tego w moim ulubionym kolorze
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
bardzo podoba mi się bransoletka ( chociaż ta kamea to troche za dużo jak dla mnie )
![]() ps. jaki to lakier do paznokci ?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Kolczyki są super!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Biżuteria bardzo ładna, ale popracuj nad zdjęciami, prezentacją kolczyka czy bransoletki bo te tutaj są okropne. Źle się je ogląda i poprostu ujmują uroku biżuterii, a szkoda.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Popieram przedmówczynię - popracuj nad zdjęciami. Nie są najlepszej jakości a dodatkowe ramki i ozdobniki odwracają uwagę od biżuterii.
Póki co zauważyłam tylko krzywe loopy w kolczykach.
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Delikatna i urocza Dobra robota
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie opinie
Rzeczywiście mam jeszcze problem z loopikami. Popracuję też nad zdjęciami . A oto nowe twory.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Nooo, tu już dużo lepiej jeśli chodzi o zdjęcia.
Pierwsza kolia przypadła mi do gustu wizualnie - nie nosze gotycko-wampirzych rzeczy, ale podoba mi się Uwaga techniczna - zamiast drucików przy kropelkach możesz użyć łapaczek (chyba tak się nazywają), krople będą swobodniej "dyndać".A jeśli koniecznie chcesz używac drucików, to nie zamykaj ich tak jak zwykle loopy, tylko najpierw zrób oczko (trochę wyżej niż zrobiłabym loopa, tak żeby pod nim został kawałeczek prostego drutu), a potem tę częścią, która w loopie byłaby już zagięta i odcięta owiń kilka razy ten prosty drucik na okrętkę i dopiero wtedy odetnij (nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam xD). Będzie lepiej trzymać. Koronka w tej kolii śliczna, sama robiłaś?
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett - Edytowane przez Ailanna Czas edycji: 2013-04-06 o 00:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

: