|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Do studentek Uniwersytetu Łódzkiego:)
Cześć dziewczyny! Mam pytanie
![]() Od jutra rusza elektroniczna rekrutacja na UŁ i stąd moje pytanie. Jesli chciałabym złożyć podanie na pedagogikę- na dwie specjalności... Można tak? A i jeszcze jedno. Jeśli będę zakwalifikowana na dajmy na to dwa kierunki to muszę wybrać jeden i złożyć potrzebne dokumenty, czy mogę na obydwa? I czy zakwalifikowany, od razu oznacza na pewno: przyjęty? Sorki, że Wam tak głowę zawracam, ale to ważne dla mnie a szukałam na stronie UŁ i nie znalazłam tego o co mi chodzi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Do studentek Uniwersytetu Łódzkiego:)
hej.. dostałam się na uniwerek na pedagogike spoleczna w zakresie pracy opiekuńczej i socjalno wychowawczej i mam kilka pytań..
1. do kiedy trzeba zanieść potwierdzenie wpłaty za legitymację i oświadczenie (które przyszlo poczta wraz z decyzja przyjęcia) do dziekanatu? mieszkam daleko od łodzi i mam małe problemy z dojazdem i muszę planować wcześniej wyjazd do łodzi a nie chce przegapić terminu oddania tego pokwitowania.. 2.kiedy odbywa sie rejestracja na zajęcia fizyczne, którego dnia konkretnie? bardzo bym chciała na samoobrone się dostać. 3. kiedy są decyzję o akademiku i stypendium. w którym miesiącu zaczynają płacić stypendia? i czy poinformują mnie o otrzymaniu stypendium? wielkie Dziex jeżeli ktoś mi podpowie lub odpowie na moje pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.