|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Film
Witam. Szukam drugiej części filmu DHOOM. Znalazłam DHOOM- I część, ale drugi fragment (od koncertu) nie odtwarza mi głosu
Normalnie na kompie głos mam, więc nie wiem. Pobierałam z chomikuj jedno i drugie, ale niestety. Nie mogę się doprosić brata o znalezienie, więc zwracam się do Was Przy okazji prosiłabym linki do części II i III ![]() Na marginesie, oglądała któraś? Podoba się, nie?
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Film
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
O. Ja w zasadzie jak na razie lecę na piosenkach z YT , dzisiaj udało mi się odtworzyć 2 część z głosem , zaraz oglądam
![]() Znasz jakieś podobne filmy?
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obejrzałam tego już trochę, mogę polecić Czasem słońce czasem deszcz, Jestem przy tobie, Kal ho na ho, Dostana, Salaam namaste, Veer Zaara, Don, Paheli, Om Shanti om, Salaam-e-ishq, Fanaa. Tyle na razie przychodzi mi do głowy.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
Wczoraj obejrzałam 2 część. Czyli ten Kabir się zabił? Szkoda...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

Normalnie na kompie głos mam, więc nie wiem. 

Obejrzałam tego już trochę, mogę polecić Czasem słońce czasem deszcz, Jestem przy tobie, Kal ho na ho, Dostana, Salaam namaste, Veer Zaara, Don, Paheli, Om Shanti om, Salaam-e-ishq, Fanaa. Tyle na razie przychodzi mi do głowy.