|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kołdra z wełny
Drogie wizażystki ostatnio zakupiłam kołdre wełnianą z kaszmiru i merylosa (600 zł)wszystko było dobrze aż do nastepnego dnia po przebudzeniu kawałki kołdry znajdowały sie na brodzie mojego faceta a ja miałam całą bluzle w wełnie nie mówiąc już o podłdze tam tez troche tego było nie wiem co robic bo właśnie w tym wszystkim chodzi o to aby ja nie oblekac bo po pierwsze jest bardzo miła w dotyku i grzeje boje sie że jak ja obleke to straci swoje właściwości
Co o tym sadzicie posiadacie może taka pościel miałyście z nia problemy ?? ![]() Za rady wielkie dziędki ![]() Edytowane przez patn1989 Czas edycji: 2012-05-19 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kołdra z wełny
Ja zimą używam takiej kołdry, oblekam normalnie pościelą z satyny i właściwości grzewczych nie traci.
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
merynosa chyba nie merylosa,ja mam wełniane kołdry i koc i wyłazi z nich włosie,nic z tym nie zrobisz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kiedyś miałam kołdrę z merynosa teraz mam kaszmir. Kosztowała więcej niż 600 zł. Nic z tej kołdry nie odpada, super grzeje, jedynym problemem jest jej pranie. Nie powlekam jej - to się kompletnie mija z założeniami tej kołdry ;]
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Moje też kosztowały wiecej niz 600 zł i to grubo,ale maja juz ponad 5 lat i chyba czas zrobił swoje,na początku tez nic z nich nie odpadało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.