|
Notka |
|
Cannes – makijaże gwiazd Razem z L'Oreal Paris zapraszamy Was do udziału w konkursie. Do wygrania, aż 50 zestawów pięknych kosmetyków z najnowszej, limitowanej kolekcja do makijażu L'Or Electric... |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Poczuć się piękną w makijażu z Cannes...
Witam wszystkich
![]() Chciałabym przedstawić Wam makijaże inspirowane gwiazdami Festiwalu Cannes 2012.Zapraszam do oglądania ![]() Przedstawię je na mojej pięknej modelce ![]() Jako pierwszy przedstawię makijaż pięknej Evy Langori - nie jest to jednak makijaż z tegorocznego festiwalu. Makijaż wykonałam następująco : 1. Nałożyłam bazę pod podkład(Dax Cosmetics) 2. Malutkie mankamenty urody ukryłam korektorem(Pan-stick Max Factor) 3. Następnie użyłam podkładu( True Match Loreal ) 4.Później zmatowiłam całą twarz pudrem (True Match Minerals Loreal) 5. W między czasie pokryłam usta Carmexem aby nawilżyć usta 6.Cała powiekę ruchomą pokryłam jasnym złotym cieniem(Sephora) 7.Zewnętrzny kącik oraz załamanie powieki pomalowałam cieniem w kolorze starego złota (również Sephora) 8.Na górnej linii rzęs namalowałam kreskę czarnym eyelinerem 9.Dolną linie rzęs pomalowałam ciemnym brązowym cieniem (Sephora) 10.Wewnętrzną linię dolnej powieki pomalowałam czarną kredką (Loreal) 11. Wytuszowałam mocno rzęsy tuszem <moim ukochanym>(Loreal Volume Milion Lashes) 12. Następnie dokleiłam kępki "po całości"w różnych długościach (mojej ulubionej firmy (Eylure) 13.Później wymodelowałam kształt twarzy ciemniejszym pudrem, bronzerem (Bourjois) 14.Następny krok to nałożenie różu na kości policzkowe(KOBO) 15. Piękne usta modelki podkreśliłam pomadką w odcieniu nude(BeYu) 16. Na koniec trochę poprawiłam brwi(Cieniem firmy Essence) Oto efekt powstałej pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poczuć się piękną w makijażu z Cannes...
Witam serdecznie ![]() Następny makijaż inspirowany Kim Kardashian. Zrobiłam go troszeczkę inaczej- po swojemu ![]() Użyłam nastepujących kosmetków - Baza Dax Cosmetics - Korektor Pan-stick Max Factor - Podklad Loreal True Match - Puder Loreal True Match Minerals - Cienie Bourjois - Czarna kredka Loral - Tusz do rzęs Loreal Volume Milion Lasches - Puder brązujący Bourjois - Róż KOBo - Kępki rzęs Eylure - Carmex - Fuksjowa pomadka firmy Vipera <pomimo niskiej ceny ma rewelacyjny kolor i bardzo długo się utrzymuje na ustach ![]() Dodam że moja modelka czuła się bardzo dobrze w tym makijażu ![]() Mam nadzieję że Wam się podoba. Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]() Witam dodam jeszcze jeden makijaż inspirowany piękną modelką Natashą Poly Troszeczkę go zmodyfikowałam i jest to mocniejsza wersja. Zapraszam więc do oglądania ![]() Zdjęcia są robione przez profesjonalnego fotografa więc są lepszej jakości niż ostatnie . Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.