|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak przymocować paznokieć do opuszka?
Witam, z góry przepraszam jeśli taki temat był. Widziałam podobne, ale one wiązały się z 'jak nie obgryzać paznokci', a ja już ten nałóg pokonałam. Moim problemem jest to iż ta różowa część paznokcia, która jest przymocowana do opuszka jest bardzo mała w przeciwieństwie do tego co mi odrosło. Dlatego mam wrażenie, że pod to "białe" wchodzi mi za przeproszeniem cały bród tego świata co wygląda co najmniej ohydnie. Z kolei gdy czyszczę je mam wrażenie, że tego różowego paznokcia jest coraz mniej, a gdy jeden się złamał to paznokieć znów zaczyna mi rosnąć od środka opuszka, nie od końca
Czy istnieje jakiś sposób by paznokieć rósł od zakończenia opuszka? Chciałabym mieć piękne zdrowe paznokcie. Bardzo proszę o rady. Pozdrawiam, Karolina. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak przymocować paznokieć do opuszka?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak przymocować paznokieć do opuszka?
Ok, dziękuje bardzo
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

Czy istnieje jakiś sposób by paznokieć rósł od zakończenia opuszka? Chciałabym mieć piękne zdrowe paznokcie. Bardzo proszę o rady.