|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z lampą UV
Pytałam już w temacie lakiery hybrydowe, ale jakoś nikt mi nie odpisał, więc zakładam nowy wątek. Otóż zamówiłam sobie zestaw z Cosmetics Zone i z lampą jest coś nie tak, tak jakby mi żarówki nie stykały, podczas robienia paznokci nagle 3 się potrafią wyłączyć i przestać świecić, albo pojedynczo... Nie wiem czy te gniazda są jakieś trefne czy może coś ja źle robię, ale skoro wkładałam tak jak pierwszą żarówkę, a ona się trzyma i świeci cały czas, to chyba pozostałe 3 też dobrze włożyłam. Niemniej jednak to jest strasznie irytujące, że podczas robienia paznokci muszę co chwilę zaglądać, czy się wszystkie świecą... Miałyście może taki problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z lampą UV
Cosmetics Zone mają miłą obsługę, możesz do nich napisać o problemie i powinni Ci wymienić lampę. Może jakiś wadliwy egzemplarz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z lampą UV
Może źle dopchałaś żarówki? Najczęściej powinny zrobić taki klik. Spróbuj a jak to jednak pomoże, to odeślij na reklamację, przecież się nie będziesz męczyć z niedziałającą lampą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.